Position: sygdoms > hovedpine >

oplevelsesmæssige uddannelse og autisme

   Børn lærer på forskellige måder . Børn med autisme lærer gennem verden omkring dem , i modsætning til standard klasseværelse undervisning . De lærer gennem oplevelser

Hvad er Experiential Uddannelse ?

Experiential uddannelse , eller " learning by doing " er en pædagogisk tilgang , der gør det muligt for studerende at opleve en situation , og derefter diskutere det . Dette gør det muligt for studerende at danne deres egne ideer og meninger om , hvad de har lært gennem erfaring .

Hvem Indført Experiential Uddannelse ?

John Dewey begyndte at sprede ideen om erfaringsmæssig uddannelse i det 20. århundrede . Som et pædagogisk filosof , mente han , at direkte oplevelse var mere værdifuld end den typiske pædagogiske tilgang af de studerende indtagelse af oplysninger, som han eller standardiseret undervisning .

Autisme Bruger

Studerende med autisme lærer gennem udforskning og opleve verden omkring dem gennem syn , berøring , lugt , smag og lyd . Experiential pædagogiske bruges til at trække på de stærke sider ved den studerende med autisme for at udvikle nye færdigheder . Evaluering af en oplevelse arbejder for at teste viden om autistiske studerende i modsætning til standardiserede test .

hvordan ser det ud ?

En erfaringsbaseret undervisning klasseværelse vil bestå af uddannelsescentre . På disse centre , er studerende med autisme tilskyndes til at arbejde gennem opgaver uafhængigt og i deres eget tempo ved hjælp af værktøjer til rådighed. Der er ingen forkerte svar kun opdagelser . Studerende oplever succes gennem at udforske nye måder at udføre opgaver . For eksempel kan en studerende med autisme får et sæt af Tangrammerne og blive bedt om at udfylde et billede . Den studerende vil ofte undersøge stykker , og når de ved, hvad de ønsker at gøre , vil de danne et billede ud af Tangram stykker . Det kan ikke være det samme billede, andre har foretaget .

Hvorfor bruge Experiential Uddannelse

Experiential uddannelse tilskynder autistiske studerende til at tænke og kommunikere ideer . For det autistiske barn , er kommunikation en udfordring . Experiential uddannelse kan hjælpe med at fjerne denne udfordring på en positiv måde . For eksempel har en gruppe af autistiske børn en musical om Autisme for en HBO særligt. Børnene fik grundlæggende redskaber til at bruge til at udvikle deres leg . Børnene skrev sange og små sketches til at kommunikere deres ideer om autisme . Forældrene til børnene blev interviewet om, at de var forbløffede over virkningen af erfaringerne havde på deres børn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------