Position: sygdoms > hovedpine >

måleværktøjer til depression

   Ifølge National Institute of Mental Health , depression er en psykisk lidelse , der forårsager vedvarende følelser af sorg eller fortvivlelse . Depression er en almindelig lidelse , og det kan være forstyrrende i livet for mennesker, der lider af det og de mennesker omkring dem . Depression kan måles ved hjælp af visse redskaber og tests , og forstå graden af depression kan hjælpe direkte behandling .

Beck Depression Inventory

Den Beck Depression Inventory blev første gang udgivet i 1961 , og Beck Depression Inventory II blev offentliggjort i 1996 . Det kan gives inden for 5 til 10 minutter , men patienter med obsessional lidelser eller svær depression kan tage længere tid . Opgørelsen bruger 21 selvrapportering poster ved at evaluere forekomsten af depression og derefter sværhedsgraden af symptomerne .

Zung Self-Rating Scale

Oprettet i 1965 , kan Zung Self-Rating Scale administreres inden for 5 til 10 minutter . Den indeholder 20 punkter , der dækker den omsiggribende virkninger af depression , de fysiologiske ækvivalenter , psykomotoriske aktiviteter og andre forstyrrelser .

Center for Epidemiologisk Studies Depression Scale

Center for Epidemiologisk Studies Depression Scale , ofte forkortet til CES -D , indeholder 20 spørgsmål og tager 5 til 10 minutter at gennemføre. Denne skala blev udviklet til diagnosticering af depression i den almindelige befolkning og blev omhyggeligt vurderet til brug i undergruppe populationer, inklusive de af afrikansk afstamning , og folk ældre end 64 år.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------