Position: sygdoms > hovedpine >

magnesium & binyretræthed

   Mere end 80 procent af befolkningen menes at være mangelfulde i magnesium , ifølge Gabriel Cousens , MD , forfatter til

Funktion

Magnesium virker som en tændrør til binyrerne og for energi del af hver celle . Det er afgørende for produktion af enzymer og energi er nødvendige for produktionen af binyrehormoner .

Effekter

Calcium og magnesium arbejde sammen om at moderere virkningerne af cortisol , et centralt hormon , der er involveret i binyretræthed .

Ekspert Insight

Den normale anbefalede daglige indtag af magnesium er 400 mg . Men i tider med stress , bør folk , der lider af binyretræthed øge deres daglige indtag af C-vitamin , vitamin B5 og magnesium , ifølge James Wilson , ND , DC , Ph. D. , forfatter til " binyretræthed : The 21st Century Stress . Syndrome "

Typer

Den mest gavnlige former for magnesium i kosttilskud, er magnesium glycinate og magnesium aspartat , siger Joseph Marion , forfatter til " Anti-Aging Manuel: Den Encyclopedia of Natural Health . " Magnesium kosttilskud skal tages med en syre som tomat eller æble juice for korrekt optagelse .

Overvejelser

Det er blevet konstateret, at mange mennesker lider af binyretræthed har hyppige trang til chokolade . Nogle eksperter mener, at dette kan være en tegn på magnesiummangel .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------