Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan undervise et barn med autisme at læse

   Autistiske børn kan lære at læse på trods af deres personlige udfordringer , men for at du kan undervise i dette vigtige færdighed , skal du oprette forbindelse med barnet på måder , som han kan relatere til. Ved at spille på barnets styrker og undervisning efter hans unikke interesser og lidenskaber , kan du gøre processen med at lære sjove og spændende . Bare forblive tålmodige og holde en positiv indstilling , og du vil føle taknemmelig for at se barnets udvikling som en læser

Du skal bruge: .
Computer
Læsning computerspil .
Bøger.
Lydbøger.


1 .
Oprethold en konsekvent undervisning tidsplan . Børn med autisme ofte fungerer bedst med en almindelig rutine , så der er afsat en særlig tid til undervisning hver dag .
2 .
Brug enkle instruktioner . Undgå lange , detaljerede forklaringer , og undervise en enkelt koncept på et tidspunkt , ved hjælp af kun de vigtigste ord og forklaringer . Personer med autisme har svært ved at huske lange sekvenser af instruktioner , ifølge velkendte autistisk college professor Dr. Temple Grandin .
3 .
Appel til barnets interesser . Mange børn med autisme har optagelser med specifikke ting som fly , dyr eller tegneseriefigurer. Hvis du finder læsestof , der omfatter disse former for ting, vil barnet have mere af en interesse i emnet .
4 .
Lær barnet at bruge fonemer . Mange børn med autisme reagerer godt på lyd og ved hjælp af en fonetisk tilgang , når undervisningen læsning har vist en effektiv metode til autistiske børn , ifølge James S. Vacca fra Long Island University . Du kan undervise fonetisk begreber ved at gentage lyden af breve , først ved sig selv og derefter , når det kombineres med andre bogstaver for at gøre ord . Altid gøre det sammen med visuelle hjælpemidler , så barnet kan fysisk se bogstaverne og ordene .
5 .
Brug udenad teknikker . Mens mange børn med autisme reagerer godt på fonetiske undervisning , andre reagerer bedre at huske hele ord , ifølge Dr. Grandin . For eksempel kan denne type af visuel læringsstil lære ordet "kat " ved at se et billede af en kat , efterfulgt af ordet skrevet på en flashkort , i sidste ende udvikle en associering mellem det visuelle billede af ordet , og dyret selv .
6 .
Brug interaktive , elektroniske og visuelle medier . Mange børn med autisme udmærke sig ved computere og reagerer godt på visuelle stimuli , så brug sjov læsning programmer , billedbøger og spil som en del af din undervisning regime .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------