Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan pad krykker for at gøre dem mere behagelige

   Krykker er ikke det mest behagelige eller rekreative værktøjer, men de hjælper en skade hele hurtigere . Med stive plasthåndtag , stærk metalramme , og voluminøse gummi propper , der krykker bestemt ikke designet til at være komfortabel . Disse enkle tips vil hjælpe dig tilføje polstring til din smertefulde krykker
1 .
Køb en tyk bilvask svamp . Placer tykke svamp på toppen af plastik krykke håndtag . Tryk svampen ned med et stort pres og sikkert at plasten krykke håndtag . Gaffatape er den mest velegnede materiale til tape svampen til krykke .
2 .
Spænd svamp og underliggende plasthåndtag med hvid gaze . Enkle hvide gaze kan udrullede og viklet rundt om tykke bilvask svamp . Målet er ikke at tage fnug ud af svampen , men for yderligere at sikre den til toppen af krykke . Tape i slutningen af gaze roll på undersiden side af plasthåndtag .
3 .
Pak hele toppen håndtag med en lang es forbinding . Nu, hvor plastic armhulen håndtaget er dækket med en svamp og gaze , wrap hele området med et es bandage . Disse kan købes for en dollar på de fleste discountbutikker . Wrap esset bandage sikkert omkring krykker håndtag og sikkert med tape , clips eller velcro .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------