Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan lindre ømme muskler fra at udøve

  Hvis du lige er begyndt at udøve eller har øget din træning , har du sandsynligvis have ømme muskler . Denne ømhed er bare kroppens måde at tilpasse sig den nye aktivitet , og vil passere i et par dage . Du behøver ikke at leve med den smerte, dog . Du kan lindre ømme muskler fra at udøve med hjem behandlinger
1 .
Brug varmen til at slappe af i musklerne . Prøv iblødsætning i et varmt bad eller anvende en varm komprimere direkte på de ømme muskler . Lav din egen varme komprimere ved at placere en våd vaskeklud i mikrobølgeovnen i 1-2 minutter .
2 .
Brug et anti-inflammatorisk lægemiddel til at lindre ømme muskler smerter . Du kan også gnide en creme , der indeholder menthol direkte på de ømme muskler . Disse cremer forårsage en opvarmning fornemmelse på området og mindske smerter .
3 .
Massage de ømme muskler til at øge omsætningen til området . Forøgelse af omløbet med til at reducere stivhed og betændelse, der er årsag til ømme muskler . Du kan bruge en tennisbold til at give dig selv en dybere massage .
4 .
Brug blide øvelser for at strække ud de ømme muskler og holde det fra at blive stiv . Flyt musklen omkring hyppigt og udføre lys strækøvelser . Dette øger blodcirkulationen til området og hjælper det hele hurtigere .
5 .
Undgå ømme muskler ved opvarmning før du træner og strækker ud bagefter . Forøg din træning gradvist for at hjælpe dine muskler lette i den nye aktivitet .

gode råd og advarsler


 • Hvis din muskel ømhed er ekstreme eller ikke går væk i løbet af en par dage , så tal med din læge , fordi du kan have skadet det .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------