Position: sygdoms > hovedpine >

højt græs allergi

   Høje græs er en af de mest almindelige kilder til pollen allergi i USA og Canada , i henhold til Allergisk Living . Som græs vokser længe og er fortsat ubeskåret , den græsser producere mere pollen , der forårsager allergi lider flere problemer , end hvis græsset er trimmet . Ud over at producere allergifremkaldende pollen , også højt græs havne skimmel , der kan forårsage yderligere symptomer på allergi . De, der lider af græspollenallergi bør være opmærksomme på som græsser er plantet omkring deres hjem .

Symptomer

De fleste af de mennesker, der lider af højt græs allergi er typisk lider af høfeber , også kendt som allergisk rhinitis , ifølge Allergisk Living . Kløende øjne , kløende næser og trængsel typisk ledsager en græspollen allergi . I modsætning til dem med træ eller ragweed allergi , ofte græs allergi forårsage konjunktivitis kendetegnet ved kløende , rindende øjne . I svære tilfælde kan mennesker udvikler nældefeber ved kontakt med græspollen .

Allergi Sæson

Ifølge Claritin 's hjemmeside , græspollen er mest udbredt fra maj til juli. Den Allergi Escape hjemmeside advarer om, at allergi sæsonen kan variere fra region til region , baseret på de typer af græsset plantet . I det nordøstlige USA , kan allergi sæsonen sidste fra maj til oktober , og i de sydlige stater allergier sidste fra maj til november ; maj til juli er den typiske Midtvesten græsallergi sæson , og endelig græspollenallergi sæson varer fra februar til november ud West . Hvis en person er allergi er udløst af nyslået græs hele året , de er mest sandsynligt, lider af en form allergi vækket af plæneklipperen efter Allergiske Living .

Typer af Græsser

Allergi Escape påpeger, at forskellige typer af græsser er mere tilbøjelige til at fremkalde en allergisk reaktion end andre . Timothe , Bermuda , rød top , frugthave , sød Vernal og bluegrass er de mest almindelige syndere af græsallergi . USA og Canada er hjem for mere end 1. 000 arter af græs , men kun en lille del af dem forårsage allergi-producerende pollen .

Tips og tricks

Hjælp med at holde symptomer på allergi til et minimum ved at følge et par tips og tricks , pr Allergisk Living . Under allergi sæsonen , holde vinduerne lukket i hele huset . Hyre en anden til at klippe græsset , fordi klippe plænen oprører mug og pollen . Har græsset skæres ofte for at hjælpe med at forhindre pollen sporer , der vokser i det høje græs .

Medicinsk behandling

Ud over at følge et par tips og tricks , allergikere kan finde nogle lettelse medicin . Allergi antihistaminer og nasal steroid spray kan hjælpe med at forhindre inflammation , kløe og slim produktion forårsagede en reaktion på en allergi udløser som græs , ifølge Allergisk Living . Andre behandlingsmuligheder omfatter allergi skud og immunterapi . I disse behandlinger , er patienter udsat for små mængder af græspollen eller andre allergiske udløse over tid i håb om at reducere deres reaktion . Kontakt din praktiserende læge eller allergi specialist , før du begynder enhver allergi rutine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------