Position: sygdoms > hovedpine >

grunde til at en udvidet livmoderen

   Hvis du oplever symptomer på en udvidet livmoderen , er det vigtigt at tale med din læge . Mens årsagerne til en udvidet livmoderen er normalt godartet , kan det være forårsaget af noget mere alvorligt , som kræft

udvidede Uterus

Hvis du har en forstørret livmoder , kan du opleve symptomer som fornemmelser af trykket i dit bækken område . Dit underliv kan forekomme opsvulmet .

Komplikationer

Ifølge den amerikanske Kongres Obstetrikere og Gynækologer , en udvidet livmoder kan forårsage komplikationer , ligesom vandladningsbesvær . En læge kan også have svært ved at udføre en underlivsundersøgelse på dig , fordi en forstørret livmoder kan forstyrre hendes evne til at kontrollere dine æggestokke .

Fibromer

uterine fibromer er ikke-kræft vækstrater , der forekommer hos kvinder i alderen mellem 30 og 40 . De kan forårsage kraftige menstruationer og et udvidet livmoder .

endometriecancer

Et udvidet livmoderen kan også være et symptom på endometriecancer , ifølge National Cancer Institute .

Behandling

uterine fibromer kan fjernes i løbet af en fjernelse af endometrium , hvor foringen af din livmoder er fjernet sammen med alle fibromer , eller en myomectomy , hvor fibromer er bortopereret . Endometriecancer kan behandles med kirurgisk fjernelse og med strålebehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------