Position: sygdoms > hovedpine >

virkningerne af luftforurening på astma

   Astma er en tilstand, hvor lungerne og luftvejene betændte og hævede , hvilket gør det vanskeligt at trække vejret . Denne betingelse kan forekomme hos voksne og børn , herunder spædbørn . Mens astmaanfald kan ske når som helst , kan luftforureningen udløse og alvorlig grad påvirke astma symptomer .

Frekvens


Astma lider, kan opleve en stigning i hyppigheden af astma anfald som følge af luftforurening . Dette skyldes, at forureningen irriterende foret i luftvejene og lungerne , hvilket resulterer i betændelse og en stigning i slim vanhelligelse .

Infektioner


hyppig eksponering for luftforurening kan forårsage en infektion i lungerne eller luftveje forårsaget af hyppige irritationer . Dette kan forårsage sygdom og venstre ubehandlet kan medføre døden som følge af infektion og en manglende evne til at behandle ilt gennem beskadiget væv . Lunge eller væv skræmme kan også skyldes infektioner .

Død


Hyppige eller svær astma forårsaget af luftforurening forårsager en gennemsnitlig på 5. 000 dødsfald om året i USA alene , ifølge Natural Resources Defense Center . Dette omfatter dem , der bruger redde inhalatorer , men som fandt inhalatoren i stand til at berolige inflammation i deres lunger og luftveje .

Ikke-astmatikere

Luftforurening kan forårsage astma lignende symptomer i ikke-astmatikere . Nogle af disse mennesker kan ende med at blive astmatiker på grund af hyppig eksponering for astma og inflammation og irritation , at de luftforurenende stoffer årsag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------