Position: sygdoms > hovedpine >

tegn og symptomer på højre nyre lidelser

  

Du skal bruge:
Havregryn
. Nødder.
Olivenolie.
Fisk .

nyrer bønne -formede organer , der er placeret lige under bagsiden af brystkassen , der har ansvaret for filtrering affald ud af blodet . Affaldet og overskydende vand ledes ind i blæren , hvor de bliver urin . Eventuelle skader på nyrerne resultater i et organ, manglende evne til at fjerne giftstoffer fra blodet , hvilket kan føre til alvorlig sygdom . Begge nyrer fungerer lige så selv om tabet af en hæmmer ikke de andre fra arbejde .

vandladning

En af de mest tydelige tegn på funktionsfejl nyrer er en ændring i urin . Hvis nyrerne ikke er i stand til at filtrere affald ud af blodet så effektivt , som de burde , kan en person opleve øget natten vandladning , øget mængde af urin og øget haster . Omvendt kan vandladning falder betydeligt og bliver mere vanskeligt. Sammenhæng i urinen kan også ændre , og være skummende , boblende , bleg eller mørk .

Hævelse

Nyrer , der er syge eller oplever problemer ikke filtrere så meget væske i urinvejene , som de burde . Denne væske rejser til anklerne , fødder , ansigt og /eller hænder , der producerer oppustethed og tryk .

Træthed

I mangel af nyrer give ekstrem træthed og energitab . Erythropoietin , et hormon produceret af nyrerne , udløser kroppen til at producere røde blodlegemer , der transporterer ilt fra lungerne til resten af kroppen . Nyrer , der er syge stoppe produktionen af hormonet , hvilket resulterer i manglende ilttilførsel til kroppen . Dette gælder også konsekvent åndenød så godt.

hudproblemer /metallisk smag

Fordi mangel nyrer ikke længere filtrering af giftstoffer fra blodet , kan en person opleve flere fysiske symptomer . Hud kan blive kløende med udslæt , mens ammoniak i blodet forårsager dårlig ånde og en grim smag i personens mund .

Smerter

Smerter i benene , og flankerne er et symptom på manglende nyrer . Nogle nyresygdomme medføre væske oprustning i nyrerne , med tilhørende inflammation og følsomhed . Denne hævelse gør det nemt at diagnosticere et problem i enten venstre eller højre nyre .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------