Position: sygdoms > hovedpine >

HSA & acne behandlinger

   Med skiftende sundhedspersonale regler og bestemmelser , kan det være svært at holde styr på , hvordan forskellige fordele kan hjælpe dig . I tilfælde af Health Savings Accounts , er det ofte klart, at de hjælper skatte- ly dine penge til udgifter til sundhedspleje , men hvor meget råderum giver de dig om godtgørelse ? Svaret er en hel del , faktisk . Heldigvis for dem med hudproblemer , er acne behandlinger blandt det acceptable anvendelser af et HSA

Health Savings Accounts

En Health Savings Accounts giver dig mulighed for at afsætte ikke- afgiftspligtige penge , som du senere kan bruge til at tilbagebetale dig selv for sundhedsydelser relaterede omkostninger .

Du gør bidrag til din HSA i én af to måder . En individuel kan bidrage ved at lade deres arbejdsgiver tager lønningsliste fradrag og anvende disse til HSA . I dette tilfælde reducerer arbejdsgiveren din skattepligtige indkomst på din W-2 med det beløb af det årlige bidrag .

Eller kan du direkte tilføje penge til din HSA uanset finansieringskilde dit ønske . Ved udgangen af året , kan du fradrage beløbet på din årlige HSA bidrag fra din skattepligtige indkomst .

maksimum

Under den føderale lovgivning, i løbet af regnskabsåret 2010 , kan en person med selvstændig kun forsikringsdækning bidrage med et årlig maksimumsmængde på 3. 050 $ . For en person med familie forsikringsdækning, er den maksimale $ 6. 150 . Disse repræsenterer stigninger i de foregående år .

Tilbagebetalinger

I december skabte 2003 Medicare lovforslag HSAs med det primære formål at hjælpe dem med høj fradragsberettigede forsikringer . Dog kan HSAs hjælpe alle dem, der har co-betalinger , selvrisikoen , og andre ud af lommen lægeudgifter , hvor den enkelte har til at betale før forsikring spark i. Disse kan omfatte HMOs , offentlige posttjenester eller erstatning planer .

HSAs er ikke tilgængelige for dem, der er omfattet af Medicare . Også kan have andre sundhedsrelaterede skattely programmer som en fleksibel At arrangementet eller en Health refusionsordningen foretage en individuel berettigede til en HSA .

Acne

Omkostningerne ved Acne behandling skal tilbagebetales fra en HSA . Dog skal en lægeerklæring eller receptpligtig være til stede sammen med indtægterne fra han produkter til behandling . Et typisk eksempel er Retin-A , et almindeligt brugt receptpligtig acne medicin . I de fleste tilfælde er acne laserbehandling også refunderes .

Sørg for at tjekke med din HSA administrator for specifikke regler . Der er variationer mellem selskaber .

Fordelinger og over-the-Counter Elementer .

Når ansøgning om godtgørelse eller distribution fra din HSA administrator , er det vigtigt at have en kvittering . De fleste administratorer vil kræve det, før de frigiver penge til dig . Dog under Federal Regulations, har de ikke have modtagelsen-du gør . Så det er klogt at have den på hånden , hvis du nogensinde står over for en revision af din HSA .

Også HSA regler nu tillader håndkøb medicinal-og sanitært udstyr . Disse kan omfatte alt fra bandager til antacida-generelt hvad du kan købe i en drugstore . Enhver over the counter acne behandling produkter såsom topikale udrensning pads vil også kvalificere sig til HSA distribution .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------