Position: sygdoms > hovedpine >

urolige ben syndrom er forbundet med karsprængninger

   En række faktorer kan forårsage uro i benene og karsprængninger . Men i nogle tilfælde , der er forbundet urolige ben syndrom med karsprængninger kan tilskrives dysfunktion i venerne i benene

Restless Leg Syndrome .

Restless ben syndrom ( RLS ) refererer til en tilstand, hvor en person oplever ubehagelige fornemmelser i benene , når de er i hvile . Mennesker med RLS kan finde det vanskeligt at sidde stille , og de kan have svært ved at sove på grund af den trang til at bevæge benene .

funktioner

Ifølge Åreknuder-Veins. com , uro i benene er en ofte forbundet med tilstedeværelsen af karsprængninger .

Spider Veins

Spider vener er tynde åreknuder . Ifølge MedicineNet. com er karsprængninger typisk rød , blå eller lilla og vises ofte på benene , ankler og fødder .

Venøse Refluks

Ifølge VeinClinics. com , kan nogle tilfælde af uro i benene sameksistere med venøs refluks . Blodårer , der undlader at pumpe blodet tilbage til hjertet årsagen venøs refluks , blod samler sig i det mislykkede vener og kan forårsage karsprængninger .

Overvejelser

Ifølge GreenvilleVeins. com , kan den " vene utilstrækkelighed ", som forårsager karsprængninger også forårsage toksiner at opbygge i venerne i benene , hvilket symptomer på uro i benene .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------