Position: sygdoms > hovedpine >

typer af læger til ms

   Multipel sklerose ( MS ) er en kronisk og fremadskridende sygdom, der påvirker hjernen , synsnerven og rygmarven , også kaldet det centrale nervesystem . Ifølge Cedars-Sinai Medical Center , som sygdommen skrider frem, får patienten til at få en reduktion eller tab af kropsfunktioner . Mange typer af læger bidrage til den diagnose og behandling af patienter med denne sygdom . Deres bidrag hjælpe patienterne med at håndtere deres sygdom og fortsætte med at leve og arbejde til de bedste af deres fysiske formåen.

neurolog

Neurologer specialiseret i sygdomme , skader og sygdomme eller påvirker hjernen og nerverne . En neurolog er ofte en af de første læger en patient henvises til , når den praktiserende læge har mistanke om at patienten kunne have MS eller enhver anden form for sygdom, som rammer det centrale nervesystem . MS er ikke ofte let at diagnosticere og neurolog kører mange diagnostiske tests for at udelukke andre medicinske tilstande . Når neurolog mødes med patienten , vil hun gennemgå patientens sygehistorie og spørge om familiens medicinske historie, så godt. Så hun vil foretage en grundig neurologisk undersøgelse , der omfatter test reflekser , teste din nerverne med elektromagnetiske strømninger og test din syn, hørelse og huske. Som neurolog udelukker andre medicinske tilstande , vil hun være i stand til at danne en diagnose og skabe en behandlingsplan .

Neuromusculoskeletal Physican

Neuromusculoskeletal læger behandle patientens hele kroppen , på samme måde som de fleste holistisk sundhedspleje praktiserende læger ville . Han mener, at en ubalance mellem patientens skelet rammer , muskulatur og nervesystem kan resultere i mange forskellige sygdomme og lidelser . En kiropraktor er en type af neuromusculoskeletal læge, der tilbyder behandling til patientens med multipel sklerose. Han hjælper patienten med at opretholde og genoprette kroppens funktioner ved hjælp af kiropraktik-typen manipulationer og justeringer , under den forudsætning, at dette hjælper patientens krop helbrede sig selv . Den neuromusculoskeletal læge foretrækker at bruge disse teknikker med fysioterapi .

Immunopathologist

En patolog er en læge , der arbejder i et laboratorium indstilling . En immunopathologist arbejder i laboratoriet for at studere og fastslå årsagen til sygdomme i centralnervesystemet og immunsystemet ved at undersøge kropsvæsker , vævsprøver og studere celler . Hun gør dette ved at se prøver under et mikroskop , ved hjælp af , hvad hun ser og hendes ekspertise til at afgøre , hvad sygdom eller sygdom er repræsenteret ved prøven . De immunopathologist hjælper andre læger i diagnosticering af dissemineret sklerose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------