Position: sygdoms > hovedpine >

tilpassede servicehund badge oplysninger

   Service hunde bruges til at hjælpe mennesker med handicap i at udføre opgaver, som de ikke ville være i stand til at gøre uden hjælp . Tilpassede badges er tilgængelige til at markere disse hunde i offentlige fora som arbejdstid hunde og ikke kæledyr

Du skal bruge: .
Drug label

Misforståelser

Service hunde er ikke påkrævet . ved lov at bære en identifikation seletøj , vest eller endda en tilpasset badge . De skal være indlagt med deres handler til ethvert område tilgængeligt for offentligheden , selv om en "no kæledyr tilladt " politik er i kraft .

Identifikation

Service veste , med sådanne ting som patches , er populære identifikation valg for deres umiddelbare visuelle stikord . Kundetilpassede service badges med hundens billede , handler navn og kontaktoplysninger er ofte brugt i forbindelse med vesten , som yderligere kontrol af hundens tjeneste dyr status .

Fordele

Mange handicappede håndterer vælger at outfit deres hunde med en vest eller badge at gøre de offentlige interaktioner gå mere glat . Virksomheder er mere tilbøjelige til at tage imod dyret og ikke chikanere eller spørgsmål føreren , hvis hunden tydeligt identificeres som en servicehund .

Advarsel

Selvom kundetilpassede servicehund badges er tilgængelige gennem mange detailhandlere uden bevis for hundens tjeneste dyr status , er det vigtigt at forstå, at det er ulovligt at forvanske et kæledyr som en servicehund , og handlingen er strafbar ved lov .

Ekspert Insight

Service hund badges med en kort beskrivelse af amerikanerne med Disabilities Act retningslinjer på ryggen kan blive et meget nyttigt uddannelse redskab, hvis afhørt om hundens tilstedeværelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------