Position: sygdoms > hovedpine >

hvordan man kan opdage en person , der har et slagtilfælde

  Et slagtilfælde er en alvorlig medicinsk tilstand , som kræver øjeblikkelig hjælp fra medicinske eksperter. Tid er det mest afgørende element , når der beskæftiger sig med en mulig slagtilfælde offer . Ved at udføre en simpel tredelt test , kan du bestemme, hvorvidt en person er at have et slagtilfælde . Det tager kun et minut eller to til at udføre testen . Hurtigt at afgøre om nogen er at have et slagtilfælde kan redde en person fra alvorlige handicap

Instruktioner


1

Ring 911 . Kontakt beredskabstjenesterne i dit område og advare dem, at du tror at nogen har et slagtilfælde . Husk tid er afgørende .
2 .
Gør smil test . Spørg den enkelte til at smile eller vise dig hans tænder . Smilet test hjælper dig med at finde svagheder på den ene side af personens ansigt , hvilket er et klassisk tegn på et slagtilfælde .
3 .
Gør arm test . Spørg den enkelte til at lukke øjnene og hæve begge arme foran hende . Denne test bruges til at påvise svagheden i den enkeltes arme . Generelt vil de svagere armen hænge . Du kan også holde personens hænder og bede hende om at klemme . Dette fortæller dig, om en hånd er svagere end den anden.
4 .
Check for utydelig tale . Beder den enkelte om at gentage et simpelt velkendt sætning som " du kan ikke lære en gammel hund nye tricks " eller " ikke græde over spildt mælk . " Denne test hjælper dig med at opdage utydelig tale , hvilket er endnu et symptom på et slagtilfælde .

gode råd og advarsler


 • kende de fire advarselstegn på et slagtilfælde forbereder dig til at træffe en hurtig indsats på et slagtilfælde nødsituation . Husk , kan et slagtilfælde skadelidte ikke har alle de advarselstegn . De tegn på et slagtilfælde er:
 • 1 . Pludselig følelsesløshed eller svaghed på den ene side af kroppen , enten i ansigt, arme eller ben .
 • 2 . Talebesvær , forvirring eller svært ved at forstå nogen .
 • 3 . Vision problemer på et eller begge øjne .
 • 4 . Svimmelhed , manglende koordinering eller besvær med at gå .
 • 5 . Pludselig hovedpine
 • Et slagtilfælde er en medicinsk nødsituation og tid er afgørende . Søge hjælp med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------