Position: sygdoms > hovedpine >

arch & mund smerte

   Fødderne er et af de mest følsomme områder i kroppen . Zoneterapeuter sige, at der er mere end 7. 000 nerver i hver fod . Fødder er også udgangspunktet for at balancere kroppen uanset om den står på plads eller i konstant bevægelse . Når din kropsvægt eller kropsholdning ændringer som følge af overvægt eller motion, er det ikke ualmindeligt at lide af svangen og mund smerte

plantar fasciitis

plantar fasciitis sker i plantar fascia , en væv band , der begynder fra bunden af hælen til bunden af forfoden , stoppe ved tæerne . Når bandet bliver overbebyrdet konsekvent , kan akutte smerter forekomme inde i foden , hvor hælen og svangen mødes . Plantar fasciitis er ofte forårsaget af pludselig stigning i fysisk aktivitet , usædvanligt høje buer eller overdreven vægt på foden af fedme eller graviditet .

Sesamoiditis

Sesamoiditis er smerter i fodballen , for det meste på indersiden . Det er almindeligt hos unge atleter og påvirker sesamoid knogler . De sesamoid knogler er inde i sener forbundet til storetåen . Når du trykker ud på tåen , det sesamoids fungere som en trisse for tå , giver det mere indflydelse til at bære vægten . Konstant push-off irriterer og undertiden bryder sesamoids , der forårsager betændelse omkring senen så godt.

Mortons neuroma

Morton 's neuroma er en betingelse , der beskriver en udvidet nerve mellem tredje og fjerde tæer . Nerven ligger lavere end tæerne og former , hvis dele af den laterale og mediale plantar nerver kombinere . Det udvidede nerve har en stærk ledbånd hviler på toppen af det . Når foden rører jorden , det tvinger nerve opad mod ledbånd , som samtidigt presser ned . Denne komprimering medfører mund smerter .

flade fødder

Flade fødder kan opstå, når vægten på fødderne får buer til at falde . Som sådan , flade fødder ofte får folk til at gå med fødderne læner indad , også kendt som over-pronation , som bidrager til at plantar fasciitis . Selv om flade fødder i almindelighed ikke forårsage smerte, nogle mennesker med flade fødder er mere underlagt Morton 's neuroma og betændelse i fødder såler . Knyster og hård hud også kunne danne grund af flade fødder , hvis storetåen løbende bjørne vægt og vender indad .

Behandling

Arch og mund smerter kan behandles flere forskellige måder , afhængigt af sværhedsgraden af tilstanden . Plantar fasciitis smerter kan behandles med fysioterapi og is /varme behandling for at reducere inflammation . Knyster er ofte fjernes via kirurgi , som indebærer at fjerne den udvidede knoglen og repositionering eller omlaegning tåen knogler . Nogle gange simple hvile eller en ændring i sko er den bedste behandling , som med sesamoiditis .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------