Position: sygdoms > hovedpine >

kiropraktor risici

   I 1895 begyndte Daniel David Palmer første anvendelser af kiropraktik behandling , fordi han mente, at " alle sygdomme er resultatet af malplacerede spinal knogler , "ifølge Læger Corner hjemmeside . Formålet med kiropraktik pleje er at reparere eventuelle forskydninger af spinal ryghvirvler , som kan forstyrre strømmen af nerve energi fra hjernen til kroppens væv . Palmer troede fuldt og fast , at en kiropraktor kan genoprette sundhed uden brug af medicin eller kirurgi , blot ved omlaegning ryghvirvlerne . Men der er bekymring blandt læger og medicinske forskere , at kiropraktik besøg kan udgøre en sundhedsrisiko for patienter .

milde bivirkninger

Der er cirka 5. 000 praktiserende kiropraktorer i Nordamerika , i henhold til American Journal of Public Health . Selv om det er næsten umuligt at få nøjagtige statistikker , skyldes urapporteret fordringer , har undersøgelser vist, at næsten alle patienter vil opleve nogle milde bivirkninger efter at være blevet justeret . Afhængigt af hvilken type behandling modtages, en patient kan opleve lokaliserede smerter , træthed , midlertidig hovedpine eller ubehag i bestemte dele af kroppen .

Alvorlige Risici

På grund af den seneste forbindelsen mellem hals manipulation og slagtilfælde , " Mere forskning i kiropraktisk behandling af specifikke betingelser er afsluttet , end for næsten enhver anden form for sundhedspleje , " ifølge altMD. com . Manipulation af halshvirvelsøjlen ( MCS ) anvendes af kiropraktorer til at behandle smerter i nakken eller muskelspændinger . Processen med at nakke manipulation indebærer en pludselig , kraftig stak efter hals er blevet vendt så langt som det vil strække i den ene retning . MCS har været knyttet til alvorlige komplikationer , som f. eks ryghvirvler frakturer , apopleksi og rygmarven hæmatomer , som kan resultere i lammelse .

Disse risici er ganske alarmerende og kan være til alvorlig bekymring for patienter , såvel som praktiserende kiropraktorer , men chancerne for alvorlige skader er meget minimal . Ifølge den ChiroOrg Blog , " Enhver offentliggjort undersøgelse , som har estimeret forekomsten af slagtilfælde fra livmoderhalsen manipulation har aftalt , at risikoen er 1 til 3 hændelser pr million behandlinger . "

Cautionary Steps

Ifølge den amerikanske Chiropractic Forening , " Chancerne for at dø i en bilulykke på 35 km /h er lige så sandsynlig som en alvorlig slagtilfælde eller neurologiske komplikationer fra halsen manipulation . " Valget af modtagelsen af disse typer af behandlinger er i sidste ende op til patienten , men det er vigtigt at overveje , at kiropraktorer ikke er læger, kiropraktisk behandling bør aldrig erstatte regelmæssige eftersyn udføres af en autoriseret læge Undgå dem kiropraktorer , der kræver . eller udføre røntgenundersøgelser på alle patienter , da de giver tvivlsom værdi til en kiropraktor ud til at udsætte patienterne for en stor mængde af stråling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------