Position: sygdoms > hovedpine >

cigaretter og depression

   I årtier har rygning blevet opfattet som en coping mekanisme til depression , men de seneste undersøgelser har været at finde , at det også bidrager til depression i særlige samfund . Nogle forskere siger, nikotin kan påvirke centralnervesystemet , hvilket kan forårsage en øget risiko for depression , og nogle undersøgelser af teenagere og voksne har udforsket skæringspunktet mellem rygning og depression , hvilket bringer ca overraskende resultater

Teenagere og Depression

Ifølge American Psychological Association , i to undersøgelser af deprimerede og nondepressed teenagere , sidstnævnte som røget i løbet af måneden forud for undersøgelsen står ca en fire gange-større risiko for at udvikle depression end nonsmoking teenagere . Cigaretrygning , var det stærkeste prædiktor for at udvikle forhøjet depressive symptomer , førende forskere til at tro, at mere vejledning bør gives til teenagere og slutte muligheder skal være mere let tilgængelig for dem .

Deprimerede mødre kan være Faktor

Rygning cigaretter , og som har en mor, som lider af depression både øge en teenager 's følsomhed over for depression , ifølge undersøgelser offentliggjort af American Psychological Association .

Rygere og psykiatriske lidelser

Ifølge American Psychological Association , i to undersøgelser af deprimerede og nondepressed teenagere , sidstnævnte som røget i måneden forud for undersøgelsen står cirka en fire gange-større risiko for at udvikle depression end nonsmoking teenagere . Cigaretrygning , var det stærkeste prædiktor for at udvikle forhøjet depressive symptomer , førende forskere til at tro , at de data " understreger betydningen af at give førtidspension vejledning i forbindelse med tobak bruge til teen-chefer og tilskynde rygestop blandt unge , der ryger . "

One Fastholder Andet

Nikotin tolerance stiger over tid at opnå samme virkning , og ifølge psykolog Michael Windle , storrygere , der forsøger at holde op , er alle mere tilbøjelige til at opleve nedtrykthed , og dermed tilbagefald til rygning . Journal of Consulting og Klinisk psykologi viste , at teenagere , der var storrygere i begyndelsen af undersøgelsen var mere tilbøjelige til at vokse mere deprimeret over tid end var dem, der røg mindre stærkt eller slet ikke .

Unge i centrum

Det er svært at måle, hvor alvorlige rygevaner er for personer med og uden psykiatriske lidelser , er så mere forskning , der gennemføres hvert år . Det er kendt , at " den cyklus af deprimerede effekt og rygning adfærd kan være særligt udtalt i de unge , " siger Windle ", fordi som en gruppe , de er mere tilbøjelige end voksne til at opleve depressive symptomer og til at begynde at ryge som en måde at 'selv-medicinerer . "
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------