Position: sygdoms > hovedpine >

Hvad er retningslinjerne for at skabe et stof misbrug støttegruppe ?

   NA består narkomaner hjælpe misbrugere . Den grundlæggende tekst står der: " . En af de mest vigtige ting om vores nye måde at leve på er ved at blive en del af en gruppe af misbrugere , der søger tilbagebetaling Vores overlevelse er direkte relateret til overlevelse i gruppen "

Du skal bruge:
Vatkugler .
Acetone eller mineralsk terpentin.
Sæbe.
Vand .
Fugtgivende lotion .

Group Sted

Find en overkommelig sted at mødes er et stort problem for grupper . Der bør være plads til børn at lege , da de fleste forældre skal bringe deres børn for at deltage .

Group Organisation

Beslut hvilke dage og tidspunkter af ugentlige møder . Sørge for NA litteratur pjecer , der skal udleveres . Den " Store Bog "og " Just for Today " er vigtige bøger at have klar til køb . Litteratur er til rådighed for bestille online på www. na. org .

Group Registrering

Register gruppen med NA og får et kit til at starte en ny gruppe fra NA World Services Office . Mødet vil blive opført i NA databasen . Registrér gruppe med World Services kontor i ;
Narcotics Anonymous World Services
postboks 9999
Van Nuys , Californien 9143Cbr /> www . na. org

Månedsbladet

Efter registrering hos NA World kontoret , vil gruppen modtage , " The NA Way " et månedligt magasin skrevet af narkomaner i bedring.

Group Traditioner

Velkomst nye mennesker er en tradition på NA-møder , som er at have en kage og lytte til gæstetalere .

Group Leadership

Bestem Lead holdninger , som frivillige til at åbne og lukke placering , sætter kage , lave kaffe , være kasserer , sekretær , og andre officielle titler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------