Position: sygdoms > hovedpine >

acetat allergi

   Acetat er en farveløs , opløselig væske fra en ester af asketisk syre . Det bruges som en stabiliserende opløsning i medicin , kosttilskud og kosmetik . Acetat er en vigtig ingrediens i natriumacetat , tocopheryl acetat og mafenide acetat . En acetat allergi er en allergi over for acetat anvendes i disse forbindelser

natriumacetat Allergi

Natriumacetat er et salt supplement anvendes i en række af elektrolyt kosttilskud til børn . Ifølge den Kids Sundhedsstyrelsens hjemmeside , omfatter allergiske reaktioner på acetat i natriumacetat nældefeber , kløe , udslæt , åndedrætsbesvær , hvæsende vejrtrækning og hævelse af hals , tunge , læber og /eller ansigt .

Tocopheryl Acetate

Tocopheryl acetat Eller syntetisk E-vitamin -acetat, er et fedtopløseligt vitamin med anti-oxidant egenskaber , ifølge Vitaminer kosttilskud Guide hjemmeside . De acetat bidrager til at stabilisere vitamin E , og det er i vitamintilskud og kosmetik .

Alpha Tocopheryl Acetate Petroleum Ester Allergi

Ifølge en online- New World Encyclopedia optagelse på E-vitamin , nogle typer af syntetisk vitamin E acetat-- også kendt alpha tocopheryl acetater-stammer fra olieprodukter . Personer med følsomhed over for alpha tocopheryl råolie estere kan udvikle udslæt , kontaktdermatitis og udslæt , der kan fordeles over hele kroppen .

Mafenide Acetat

Også kendt som Sulfamylon , mafenide acetat er et bredspektret anti-bakteriel agent , der anvendes til behandling af brandsår . De acetat fungerer som en stabiliserende agent .

Mafenide Acetat Allergi

Mennesker med allergi over for mafenide acetat , i henhold til Drugs. com , kan opleve en udslæt , rødme , kløe , hævelse og åndedrætsbesvær . De mennesker, der er allergiske over for furosemid , sulfonamider , thiaziddiuretika og sulfonylurinstoffer også kan være allergisk overfor mafenide acetat .

lappeprøver

Inden en person er behandlet med noget stof , der indeholder acetat , bør hendes læge administrere hud-baserede lappetest at kontrollere, om allergiske følsomhed over for acetat . Dette omfatter følsomhed over for kosttilskud og kosmetik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------