Position: sygdoms > hovedpine >

hjælp til TMJ hovedpine

   I kæbeleddet ( TMJ ) sidder foran begge ører , og det er der, hvor den nedre og øvre kæber mødes . TMJ smerter kan skyldes en række faktorer , såsom en misdannelse af leddet, skæren tænder , eller en række af dårligt forstået årsager . Deraf følgende pres og muskelspændinger ofte forårsage hovedpine i TMJ ryglidende . I sjældne tilfælde vil smerten være alvorlige nok til at kræve medicinsk eller kirurgisk indgreb . Heldigvis er der nogle ting , du kan gøre for at reducere dette ubehag

Du skal bruge: .
søvnapnø udstyr .
Varmt vand .
Ren sæbe .
Håndklæder .

smertestillende and Other Drugs

Non- steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) såsom Aleve og Advil kan reducere nogle af de smerter og betændelse , der er forårsaget af TMJ smerter . Disse stoffer er dog kun en midlertidig effekt og ikke komme til roden af problemet .

Der er også tegn , der tyder på , at andre lægemidler , som antidepressiva , kortikosteroider eller endog Botox , kan hjælpe med at lindre TMJ hovedpine og smerter . Muskelrelaksantia kan også bruges . Ligesom al medicin , er bivirkninger muligt , som skal afvejes mod ønsket om smertelindring .

Mouth Guards og Øvelser

En fantastisk løsning for natten skæren tænder , som er en førende årsag til TMJ smerte og deraf følgende hovedpine , er en mund vagt . Disse er tilgængelige via din tandlæge , som vil tage en form af dine tænder . Dette skimmel sendes til et laboratorium , som producerer munden vagt . Dette er en effektiv måde at reducere trykket din kæbe oplevelser om natten. Også overveje at optage yoga eller praksis dyb vejrtrækning eller meditation . Disse reducere stress , som er en førende årsag til natten tænderskæren .

En anden TMJ hovedpine behandling indebærer at gøre kæben strækker også til at lette trykket i TMJ . Åbn munden helt ( men ikke hele vejen ) , vent et par sekunder, og derefter slappe af . Denne milde stretching kan reducere inflammation og lindre hovedpine . For et løft , der strækker sig kombinere med is eller fugtig varme , som begge er gode til betændt muskler .

Akupressur kan også bidrage til at mindske smerter , som kan akupunktur . Eksperimenter med forskellige behandlinger og se, der er det rigtige for dig .

Kost ændringer

Undgå overdrevent hård fødevarer eller tyggegummi , da dette kan lægge et unødigt pres på din TMJ . TMJ smerter også en tendens til at komme i etaper , så man undgår disse ting , især i løbet af en TMJ smerte flare-up er meget vigtigt . Under en flare-up, kan du prøve at spise kun bløde fødevarer , såsom æblemos , havregryn eller suppe , og væsker . Lette din vej tilbage til fast føde , når smerterne er aftaget noget .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------