Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan forberede sig til IntraLase metoden laser øje kirurgi

  Forberedelse til laser øje kirurgi kan hjælpe dig have en mere vellykket resultat og mindske risikoen for infektion .
led i forberedelsen af laser øje kirurgi kaldet IntraLase Metode , en del af denne forberedelse omfatter få en vis forståelse af , hvordan proceduren er færdig .
IntraLase Method gjort anderledes fra den traditionelle brug af microkeratome håndholdte kniv, der bruges til at skære i hornhindeflappen , der er skabt til at omforme din hornhinde og rette dine visioner . I stedet IntraLase er en bladefree metode til at gøre det hornhindeflap bidrager til at rette vision, der er nedsat .
Hvis du har planer om at få laser øje kirurgi , kan du blive lidt bange , fordi du ikke ved, hvad de kan forvente . Der er nogle forholdsregler , du bliver nødt til at tage for at forberede dig til IntraLase Metode laser øje kirurgi
1 .
** Indsamling af oplysninger **
vide , hvad du får ind og indsamle oplysninger om IntraLase Metode laser øje kirurgi . Med IntraLase Metode , gå små pulser af laserlys gennem ydersiden af hornhinden og danne en ensartet lag af bobler , der er usete for det blotte øje . Disse bobler form lige under overfladen af øjet . Din læge vil bestemme den rigtige målinger af laget .
2 .
** Tal med din kirurg **
Spørg øjenkirurg spørgsmål under øjet høring . Normalt i løbet øjet høring vil kirurgen afgøre , om laser øje kirurgi er det rigtige for dig . Stil spørgsmål såsom hvor lang tid vil det tage dig at gå tilbage til normale aktiviteter efter operationen . Sæt en aftale , der vil passe din tidsplan give dig selv tid til at komme .

3 .
** vide hvad man skal gøre flere dage , før proceduren **
Stop iført kontakter i to uger før operationen . Også , begynde at bruge øjenlåg krat , som du normalt får af din læge to dage før operationen . Hvis du får øjendråber til brug før , så brug dem som anbefalet af din laser øje kirurgi læge .
4 .
** Day of the procedure **

Brug mild sæbe på dit ansigt og sørg for at du ikke bruger makeup eller fugtighedscreme på den dag, du er planlagt til at have laser øje kirurgi . Sæt på behageligt tøj . Vær sikker også at spise en snack eller et lille måltid før . Hvis du ikke spiser noget, du kan have en dårlig mave fra medicin, de giver dig før operationen . Så glem ikke at spise noget , før laser øje kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Vær sikker på at indsamle så mange oplysninger som muligt om de IntraLase metode . Spørg din læge så mange spørgsmål som muligt .
 • Hvis du har nogle vigtige virksomhederne til at tage sig af , kan du være sikker på at du tager dig af vigtige situationer som at betale regninger før operationen . Dette er bare i tilfælde af at du har en længere uventet opsving tid .
 • Aftal at have nogen at hente dig den dag, din procedure . Det anbefales, at ikke køre efter den procedure, der på grund af medicin , du får i løbet af proceduren .
 • Ladies ikke bære nogen øjenmakeup i tre dage før proceduren .
 • Må ikke slid parfume eller cologne begynder dagen før laser øje kirurgi dag .
 • Vid, at din vision kan variere eller svinge til den første måned eller deromkring efter indgrebet . Ved også , at proceduren ikke garanterer, at du vil være i stand til at smide dine briller eller kontakter . Den procedure kan kun falde dit behov for briller eller kontakter .
 • Vær forberedt på de første par dage efter operationen for at have en Scratchy følelse i dine øjne som hornhindeflap heler .
 • Kender oplysninger om risikoen . Denne information kan omfatte risici, der kan være involveret . Nogle af disse risikofaktorer kan omfatte hornhinden flappen bliver inproperly oprettet, eller det laser øje kirurgi udstyr funktionsfejl .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------