Position: sygdoms > kræft >

typer af lap bands

   Lap bands , eller gastrisk bands , er justerbare snore-som regel lavet af silikone-der er designet til at hjælpe patienterne tabe sig. Installation af en lap band er en form for restriktive fedmekirurgi , hvilket betyder at det ændrer en patients fordøjelseskanalen , således at mindre mad indtages . Ifølge HealthWorldNet. com , arbejde lap bands som snærende maven , sektionering det ud , så dens samlede kapacitet reduceres . ( Se Referencer 2) Dette betyder mindre plads til mad , hvilket gør patienter føler sig bedre tidligere, end de normalt ville .

Den Easyband

Som i 202C i Easyband er den nyeste form for lap band i udvikling . Traditionelle bands udnytte en ballon mekanisme , at patienten pustes eller tømmes med en saltopløsning at justere båndet ( pustes til at stramme , punktere at løsne ) . Den Easyband er i stedet udstyret med en mikrochip og en lille motor , som giver patienten til at foretage de tilpasninger, ved blot at bruge en fjernbetjening . Den Easyband findes i England og Europa , og er endnu ikke blevet godkendt i USA

det svenske band

Professor Dag Hallberg udviklede den første type af skødet band-det svenske band-i 1984 . Det svenske band ombrydes omkring den øverste del af maven og kan justeres efter behov for at give mad til at passere ned til den nederste del af maven for fordøjelsen . I modsætning til andre typer af skødet band , træk det svenske band en ballon system, der er integreret i hele bandet selv , hvilket gør det mere fleksibelt .

Den Lap-Band

Den Lap-Band er måske den mest kendte og almindeligt anvendte type skød band, og det mærke er ofte brugt som et synonym for gastrisk bands i almindelighed . Dr. Lubomir Kuzmak patenteret bandet i 1985 , og siden 2001 ( hvor den modtog godkendelse fra FDA ) , overstiger antallet af Lap-Band procedurer , der er blevet udført 350. 000 . Bandet kan strammes eller løsnes ved syv til otte millimeter .

Den Midband

Ifølge SurgicalTeam. com , udviklede Dr. Vincent Frering den Midband i et forsøg på at forbedre det svenske og Lap-Band systemer . ( Se Referencer 1) Det er designet til at være så blødt som muligt , og har ingen skarpe eller på anden måde uregelmæssigt kanter . Dette bidrager til at sikre , at Midband ikke beskadige den indvendige vægge i maven , selv om bandet gnider mod dem . Den Midband er kortere end andre typer af skødet bands og har en større ballon .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------