Position: sygdoms > kræft >

steril krat teknik

   Grundig og hyppig hånd og arm skrubbe er en forholdsvis nem måde at kontrollere spredningen af infektioner forårsaget af patogener som virus og bakterier , der findes i en persons normale omgivelser. Det er en væsentlig færdighed for enhver biolog eller medicinsk personale, men det er også en simpel vane , der bør praktiseres af alle har brug for at opretholde sterile hud-mod-hud kontakt , såsom en mor pasning af et sygt barn .

Kirurgiske Hånd-vaskemetoder

Teknikker , der anvendes i kirurgisk hånd skrubbe er beregnet til at fjerne så mange patogene organismer og så meget skidt ( f. eks døde hudceller og snavs ) som muligt . Et antimikrobielt rengøringsmiddel udretter dette , samt forhindrer eventuelle patogener , som kan opstå efter vask fra i hastig vækst.
I kirurgisk praksis , er der to skure teknikker fælles: nummererede slagtilfælde og den tidsindstillede krat . Det første forlanger den praktiserende at tælle et fast antal af krat slag dækker hele overfladen på en arm , håndfladen , fingre og oversiden af hånden . Sidstnævnte kræver blot behandleren for at opretholde en skrubbe bevægelse over alle overflader på arm og hånd til mellem tre og fem minutter.
har på hånden enten en bevægelse -aktiveret eller lav-kontakt dispenser til opvaskemiddel eller sæbe , så ingen ekstra overflade behov for at blive rørt , da disse selv kan være bærere af nogle bakterier og snavs . Også forberede steril ( autoklaveret ) og varme-forseglede poser af bleer eller hygiejnebind og lægge disse ud for nem adgang , før du begynder . For at gøre dette ved at åbne op for hele sækken langs dens kanter og læg den fladt ud , med håndklæde eller servietter stadig i kontakt med den indre , sterile overflade af posen . Rør ikke den indvendige overflade af håndklæde , indtil hånd skrubbe er færdig . Vær opmærksom på , at alle eksterne overflader vil have nogle bakterier eller støv , så undgå kontakt med disse .
Alle smykker og ure skal fjernes , da de enten vil forhindre, at vaskemiddel fra at kontakte hud eller havnen patogener , snavs eller støv inden overfladen riller og revner osv.
Ved anvendelse af vaskemiddel , dække alle synlige overflader og undgå at bruge vand , der er for varmt . Start i toppen af albuen , lige under bicep og arbejde sæben ned mod hænderne . Begynd timing og sikre, at alle hud overflader bliver grundigt gnides med sæben . De fleste patogener og snavs vil blive fundet i nærheden af fingerspidserne og under neglene , så hvis nødvendigt , skal du bruge en neglefil til at rengøre disse områder før skrubning . Under skrubbe , hold altid hænderne højere end armene for at undgå forurenede sæbe fra dryppende ned til hænderne . Fortsæt skrubbe i op til fem minutter og skyl arm i mindst et minut under konstant rindende vand flyder enten fra armen til albuen eller vice versa , men altid i én retning .
Hvis nogen utilsigtet kontakt med en udenlandsk overflade ( e. g. , hanen eller synke ), indtræder, så skrubbe skal gentages eller forøges med en ekstra minutter for den del af armen eller hånden . Også undgå stænk og tilsmudsning tøj eller operationstøj . Hvis det sker , forvandle sterile eller rene dem og gentag skrubbe procedure .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------