Position: sygdoms > kræft >

kognitive effekter af aortaklappen udskiftning

  

Tilstoppede arterier omgiver hjertet kan føre til blokering , degeneration og hærdning af aortaklappen en del af pumpe system, der holder blodet flyder ind og ud af hjertet . Resultatet kan være hjertesvigt med alle dens liv-forandring og potentielt dødelige virkninger . Når aortaklappen er alvorligt beskadiget , kan kirurger erstatte det med enten en mekanisk protese ventil eller en biologisk ventil fra en gris , en ko eller et menneske donor . Mange patienter rapporterer om betydelige forbedringer i deres generelle sundhedstilstand , men for nogle er der foruroligende kognitive effekter .

Valve udskiftning

Valve udskiftning kirurgi er ikke for alle . Din hjertespecialist vil gøre en række interviews og tests for at afgøre, om du er stærk nok til at overleve operationen . Hvis du vælger at gennemgå operationen , er der to tilgange til denne åbne en hjerteoperation . Den traditionelle metode indebærer at placere patienten på en hjerte-lunge -maskine, der overtager pumpe blodet gennem kroppen , mens hjertet er stoppet for operationen . Læger åbne brystbenet og sy den nye ventilen på plads .

eksperimenterende tilgang

I begyndelsen af det 21. århundrede , en ny metode til ventil udskiftning involverer placeringen af den nye ventilen gennem et kateter indsat i arteria femoralis i låret er udviklet , men det er stadig i kliniske forsøg . Du bliver nødt til at finde et hospital , der kan gøre denne operation , hvis din normale kardiolog ikke udføre det . Din hjertespecialist kan være i stand til at guide dig i denne søgning . Sammen med denne nye tilgang er nogle kliniske forsøg tilføje medicin under operationen for at forsøge at beskytte hjernen mod virkningerne af kirurgi , herunder løsladelse af så meget fedtstof fordrevet fra den tilstoppede arterie væggene i blodbanen .

Kognitive Underskud

I de første par uger efter operationen , rapport nogle patienter deprimeret , forvirret eller " i en tåge . " Kliniske forsøg har vist, at i denne periode , patienterne oplever en midlertidig nedgang i deres sprogforståelse og evne til at visualisere objekter i rummet , håndelag og andre færdigheder . Den gode nyhed er , at de samme undersøgelser rapporterer, at den kognitive effekter af hjerteoperation normalt . kredser på egen hånd i et par måneder

Train Your Brain

Hvis der efter operationen De bemærker symptomer på kognitive underskud , ikke panik begynde at holde lister over alt . ting at gøre , telefonnumre , dagligvarer , uanset hvad du gør fra dag til dag . Holde en rutine tidsskrift hjælper også nogle mennesker holde fokus : den enkle handling at skrive tingene ned hjælper med at rydde en vej for at få oplysninger i hjernen . Hold din hjerne aktivt ved at gøre krydsord , ord søgninger , sudoku , selv Connect- the- prikker gåder . I løbet af denne svære tid , vær ikke bange for at uddelegere opgaver eller for stolt til at bede om hjælp .

Sund livsstil

Igangværende undersøgelser tyder på , at de mennesker , der lider af kognitive underskud efter aortaklappen udskiftning kirurgi er dem der var i risiko for andre former for demens . Det hjælper til at gøre alle de sunde livsstilsændringer for hjerte og hjerne sundhed forud for operationen . Øst mindre fedt og mere magert protein , tage din medicin og kosttilskud som anvist , og komme ud og få nogle moderat motion i en halv time , tre gange om ugen. Det er også vigtigt at kontrollere stress i dit liv , da dette kan have en negativ virkning ikke kun på dit hjerte og hjerne sundhed , men på din følelsesmæssige sundhed , som du tilbagesøge åben hjertekirurgi .

8 1 2 3 4
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------