Position: sygdoms > kræft >

ikke-kirurgiske næser

   Hvis du har lyst til din næse har brug for nogle korrektion-måske du føler du har brug for mere af en bro , eller spidsen er en uregelmæssig form-men korrektionen er en forholdsvis lille en , kan du blive en god kandidat til en ikke-kirurgiske næse job .

Called flydende-eller injektion næsekorrektion , at proceduren er en næse job , men ikke en , der kræver operation . Det er beregnet til relativt mindre korrektioner

Hvad er Injection Rhinoplasty ?

Injection næsekorrektion er den procedure , hvorved et autoriseret læge indskyder kollagen , eller andre kollagen-lignende materiale , Juvederm , Perlane eller Restylane , for Eksempelvis i og omkring næsen . Metoden er bestemt til at balance træk på ens næse , skjule uregelmæssigheder , eller omforme hele næsen eller næseborene .

Hvor lang tid tager Sagsbehandling Take ?

Afhængig af mængden af nødvendige arbejde , injektion næsekorrektion procedurer typisk tage mindre end en halv time at udfylde , at give dem navnet " 5-minutters næse job . " Lægen vil typisk administrere en bedøvelse for at minimere smerte under proceduren , og vil injicere materialet ind de steder , der har brug profilstyring eller andre rettelser .

Hvor længe gemmer resultatet?

Resultater kan ses , så snart hævelsen af behandlingen går ned . Lægen kan tape din næse op for at holde sin nye form i denne periode , som varer omkring 24 timer. Resultaterne af din nye næse job kan vare op til cirka et år , hvorefter materialet vil begynder at bryde ned, og du kan kræve mere arbejde . Der er også materiale på markedet, der er angiveligt permanent , ligesom Artefill , for eksempel , men nogle af disse er så nye , at nogle læger tøver med at bruge dem, indtil de langsigtede effekter kan måles .

Hvad koster Injection Rhinoplasty Omkostninger ?

Injection næsekorrektion omkostningerne vil variere afhængigt af procedure og udbyder . Typisk koster starter fra $ 1. 500 for de mest grundlæggende procedure , men vil ændre sig afhængigt af den nødvendige mængde af arbejde og materiale . Patienter kan medføre ekstra omkostninger med brug af anæstesi , eller andre stoffer i forbindelse med denne procedure .

Ulemper at Injection Rhinoplasty

Som med enhver kosmetisk procedure med indsættelsen af fremmed materiale i kroppen , kan der være allergi og reaktioner på det bløde væv fyldstoffer , der anvendes i denne procedure . De spænder fra kløe , hævelse af stader og andre reaktioner . Det afhænger af det materiale, der bruges .

Desuden vil resultaterne af injektion næsekorrektion ikke være permanent. De fleste bløde væv tilsatsmaterialer bryde ned efter et stykke tid , selv om der er nyere materialer, som ikke opløses . Hvis det materiale, du bruger opløser , vil du sandsynligvis nødt til at gå tilbage til en anden procedure , som over tid , kunne koste mere end at få en konventionel næse job .

Desuden kan nogle procedurer kræver gentagne touch-ups for at få den ser rigtig ud, så hvis den nødvendige arbejde er omfattende , kan du tage mere end en rejse og står over for mere end en nål .

Desuden kan nogle korrektioner ikke foretages med injektion rhinoplastik , som tilføjer materiale til den ydre struktur i næsen . Hvis du har brug omfattende arbejde med at korrigere noget inde i næsen struktur , eller for at reducere den samlede størrelse af din næse , ville injektion næsekorrektion ikke anbefales for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------