Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan give dine bryster en fyldigere look

   Nogle kvinder , især dem, der ikke var velsignet med Katy Perry 's bryststørrelse , ville gøre noget for at give deres bryster en fyldigere look . Nogle kvinder vil gå så vidt som at have deres bryster augmented . Selv om der er noget galt med brystforstørrelse , hvorfor du ikke prøve disse par tips før du besøger din kosmetiske kirurg :

Du skal bruge:
Push-up bh
. low-cut toppe .
sexet tees .
bh trædepuder.
BH skær (luft , silikone eller gel ) .
Brystforstørrelse .


1 .
Push-up bh . Praktisk , enhver kvindes bedste ven-især dem, der ikke har frafaldet af kosmetiske kirurg kontor sidst . Ved hjælp af en push- up bh for at forbedre dine bryster er nemt og samtidig til en overkommelig pris . Alt du behøver, er en god push-up bh og voila : fyldigere bryster . Et andet trick for at gøre dine bryster synes mere udvidet , er ved at binde push-up bh 's stropper virkelig tæt på din hud-. stram , men ikke for stramt
2
For at opnå en mere naturlig udseende med dine bryster , så prøv med gel /luft /silikone puder under din BH . De er nemme at bruge og de forstærker din kavalergang så godt. Du bliver nødt til at sikre, at de bliver på plads selv , hele dagen , så mens bære dem , give dem en check en gang i et stykke tid .
3 .
Lav-halsudskæring . Nogle tees og bluser blev formet for at give kvinderne mulighed for flaunting deres aktiver . Hvis du har små bryster , undgå skildpadden hals toppe og posede skjorter . I stedet gå gennem din garderobe og erstatte din baggy , lidet flatterende toppe med lav-halsudskæring toppe . Også vælge bluser og toppe , der er polstret , eller bluser med en pjusket halsudskæring . Også , købe tilbehør , såsom halskæder , der hjælper med at bringe opmærksomhed til brystet .
4 .
Anvend make- up over din kavalergang at give dem en fyldigere look . Brug skygge eller foundation over din kavalergang at give dem en lidt liv . Du bør også prøve glitrende make- up på din hals og kavalergang .
5 .
brystforstørrelse. Selvfølgelig er brystforstørrelse stadig en mulighed . Hvis du mener en brystforstørrelse ville være det bedste for din ramme , så skal du ikke fratage dig selv , hvad vil virkelig gøre dig glad . Spørg din kosmetiske kirurg for hans /hendes råd .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------