Position: sygdoms > kræft >

hvordan man får kirurgisk vægttab

  Kirurgisk vægttab-eller fedmekirurgi-refererer til den håndfuld af medicinske operationer designet til at hjælpe en svært overvægtig person tabe sig. Vægttab kirurgi kan bogstaveligt talt være en liv- saver , når intet andet har virket, men det er også en alvorlig og livslang forpligtelse , der kræver betænksomt forskning , uddannelse og planlægning på den del af patienten , for ham eller hende til at høste det bedste . resultater
1 .
afgøre, om du er en kandidat til kirurgisk vægttab .
De bedste kandidater til fedmekirurgi :
-har en ekstrem høj Body Mass Index ( 40 + )
-har forsøgt flere gange at tabe sig gennem traditionelle midler ( dvs. , kost og motion ) , men har ikke været i stand til at
-lider af en livstruende sygdom som følge af deres vægt , eller er i høj risiko for at udvikle en sådan betingelse
-har en genetisk sygdom , der forårsager fedme
-har ikke tidligere medicin -eller alkoholmisbrug
2
Consult med en overvægtige læge . .
Når du mødes med en overvægtige læge , du er der for at vurdere hans eller hendes kvalitet og kvalifikationer , lige så meget som du er der for at lære om , hvorvidt du er en kandidat til en operation . Vær sikker på at spørge bariatriske lægen :
-om han /hun er bord certificeret af American Board of Surgery eller den amerikanske Osteopatisk bestyrelsen for Kirurgi
-hvor mange vægttab kirurgi han /hun har udført
-hvor operationen vil blive udført , og hvor mange operationer af den påtænkte type er udført i dette hospital
-hvor mange års erfaring i kirurgiske assistent og narkoselægen har i udførelsen af fedmekirurgi
3 .
Check ind forsikringsdækning .
Når det er fastslået, at du er en god kandidat til kirurgisk vægttab , og du ønsker at fortsætte , skal du kontakte din forsikring udbyder . Desværre kan denne del være mere indviklet , end det synes . Nogle forsikringer liste fedmekirurgi under deres " udelukkelser " , og derfor er uvillige til at dække eventuelle omkostninger . Andre gange , sikrer dækningen for dit vægttab kirurgi er et spørgsmål om at trække sammen papirarbejde fra din læge at anse indgrebet "medicinsk nødvendige " . Det kan tage et par forsøg , før du er i stand til at forhandle om forsikringsdækning , du har brug for. Giv ikke op !
4 .
Deltag pre-op test , konsultationer , og eksamener .
Din bariatriske kirurg og /eller læge skal planlægge en række udnævnelser før din operation . Nogle af disse møder kan omfatte andre fagfolk , såsom en diætist , som vil hjælpe dig gennem din opsving . Du vil modtage en masse vigtige informationer i disse aftaler , så du kan overveje at bringe et familiemedlem eller en nær ven langs for støtte , samt at hjælpe dig med at holde organiseret , og husk spørgsmål at stille , etc.
5 .
Følg post-op instruktioner flittigt .
Efter dit vægttab kirurgi , vil du have en masse ændringer i processen! Du skal muligvis sørge for ekstra assistance fra familie og venner for mindst de første 2 uger, hvor du vil være i stand til at køre . Du vil typisk have lov til at vende tilbage til dine normale aktiviteter inden for 6-8 uger efter din operation . Det vil være afgørende for dit helbred , at du følger din læges anvisninger nøje med hensyn til kost og motion , og at du deltage i alle de anbefalede støtte grupper , diætisten udnævnelser , fysioterapi sessioner , og andre nødvendige skridt som foreskrevet af Deres læge .
Som kedelig og svært som det post- op proces kan være , hver dag er en investering i dit helbred og lykke !

gode råd og advarsler


 • Oplysningerne i denne artikel er ikke beregnet til at træde i stedet for lægelig rådgivning . Kontakt din læge , hvis du har spørgsmål om dit helbred eller fedmekirurgi !
 • Kvinder , der vælger at underkaste sig kirurgiske vægttab forud for graviditet er mindre tilbøjelige til at have overvægtige eller fede børn .
 • Kirurgiske vægttab kan bidrage til at vende type 2 -diabetes .
 • yderligere kirurgi kan være nødvendig for at fjerne overskydende hud efter vægttab
 • Husk : . kirurgisk vægttab er ikke en "quick fix " , og bør indgås med fuldt kendskab til alle mulige komplikationer . Risici omfatter : infektion , løsnede hæfteklammer , dumping syndrom , peritonitis , lungeemboli , og stomal stenose , blandt andet
 • Vær sikker på at du har at gøre med den bedst mulige bariatriske kirurg du kan finde . Hans eller hendes niveau af ekspertise vil gøre enenorm forskel i resultatet af din operation !
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------