Position: sygdoms > kræft >

hvad man kan forvente efter sinus kirurgi

   Bihulebetændelse er betændelse og hævelse i bihulerne forårsaget af en infektion , som påvirker mere 30 millioner amerikanere hvert år , ifølge den amerikanske Academy of Allergy , Astma og Immunologi . Mere end 10 millioner mennesker besøger deres læger på grund af bihulebetændelse og omkring 40. 000 mennesker har sinus kirurgi

Betingelser for Bihulebetændelse

Bihuler er fyldt med luft og kan blive blokeret og fyldt med væske og bakterier , der forårsager infektionen . Betingelser, der kan blokere bihuler omfatte en kold , nasale polypper , og afvigelse af næseskillevæggen , tumorer , cystisk fibrose og svampeinfektioner .

Årsager til brug for Bihulebetændelse Kirurgi

Sinus kirurgi er for folk , der kan have brug for det på grund af kronisk tilbagevendende bihulebetændelse , der ikke bliver bedre af medicin eller andre behandlinger , som lægen anbefaler .

Mål af Sinus Surgery

Målet for sinus kirurgi er at åbne op for sinus åbninger for bedre dræning . Efterbehandling er nødvendig for at forhindre ardannelse og tillade normal heling .

Postoperativ behandling efter Sinus Surgery

Efter sinus operation , vil du have en delvis hævelse og ømhed i næsen . Du kan have symptomer på at have en svær forkølelse eller sinus infektion som følge af hævelse , tør blod , slim og skorper i næsen .

Mere instruktioner efter Sinus Surgery

Lægen kan anbefale nasal kunstvanding , saltvand spray eller antibiotika smøremidler . Hold hovedet højt for at mindske blødning og hævelse efter operation . Efterlad pakning på plads , og ikke fjerne det . Gør ikke nogen tunge løft , anstrengelse eller motion , undgå pudset næse , og ikke tager aspirin som det bremser koagulation og øger blødning .

opfølgende besøg efter operation

Lægen vil fjerne pakning og rense dit næse og bihuler hvert besøg , hvilket er noget smertefuldt . Tag Tylenol før hvert besøg . Du kan vende tilbage til arbejde eller skole , når lægen siger det.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------