Position: sygdoms > kræft >

hvad er rekreation tid efter brystrekonstruktion operation ?

   Brystrekonstruktion er en fælles procedure gjort for at genopbygge bryster efter væv er fjernet . Restitutionstid er baseret på , hvilken type rekonstruktion en patient har , men generelt en patient bør komme sig efter flere uger

Beskrivelse

Brystrekonstruktion er en kirurgisk procedure, hvor læger bruger en brystimplantat , eller en patient naturlige hud , fedt og muskler (kendt som autogen genopbygning ) , at genskabe et bryst bunke , der ligner en naturlig bryst .

Betydning

brystrekonstruktion er mest almindeligt sker på brystkræftpatienter . Hos de patienter , der har haft en mastektomi at fjerne brystvævet , er brystrekonstruktion færdig.

Tidsramme

Hvis et implantat bruges i genopbygningen , vil patienten sandsynligvis forblive på hospitalet i en eller to dage . En dræn vil blive placeret i det område af mastektomi for at fjerne overskydende væske , som vil blive fjernet en eller to uger efter operationen .

Overvejelser

autogen opsving er normalt lidt længere . Patienten vil forblive på hospitalet i flere dage . Afløb vil blive placeret i det område, mastektomi samt hvor vævet blev høstet . Disse vil blive fjernet en eller to uger efter operationen .

Genstartstid

Det kan tage flere uger at komme sig efter brystrekonstruktion . Generelt bør patienter undgå anstrengende aktivitet i tre til seks uger . Ar fra operationen falmer med tiden , og nogle normale følelse i området kan vende tilbage .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------