Position: sygdoms > kræft >

fordele og ulemper af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi er bredt begreb, som omfatter enhver kirurgisk procedure , der anvendes til at reparere en fysisk deformitet , rekonstruere en del af kroppen som følge af en ulykke eller udføre kosmetiske procedurer for æstetiske formål . Generelt mener borgerne plastikkirurgi at forbedre de fysiske funktioner . Men , inden jeg går under kniven , skal de beregne fordele og ulemper ved plastikkirurgi præcist at vurdere de risici og fordele

Selvtillid og selvværd

En af fordelene af plastikkirurgi er, at folk får fornyet selvtillid og selvværd efter en procedure , uanset om de gør det for deres egen sundhed eller æstetiske formål .

Forbedrer Sundhed

Mange typer af plastikoperationer forbedre visse sundhedsmæssige betingelser . Breast reduktioner ofte hjælpe kvinder , der lider af kroniske rygsmerter og nasal kirurgi hjælper folk med afveget septum trække vejret bedre .

Look Bedre

En æstetisk pro af plastikkirurgi er, at folk ofte ligner forbedrede versioner af sig selv . Personer, der har plastikkirurgi , som fjerner overskydende hud ser bedre ud i deres tøj .

nerveskader

Nogle plastikkirurgi procedurer , som restaurering , kan resultere i midlertidig eller permanent nerveskade , der gør ansigtet blottet for enhver følelse . Dette kan ske , selv med de bedste læger i området .

blodtab

Plastikkirurgi , som enhver kirurgisk procedure , udsætter enkeltpersoner til risikoen for at miste en masse blod . Denne con af plastikkirurgi stiger med procedurer , hvor store mængder af hud og væv bliver fjernet

psykologiske problemstillinger

En con , at mange mennesker ikke kan forvente af plastikkirurgi . den psykologiske spørgsmål at tilpasse os til at se sig selv med denne nye fysiske funktion , ændringen selv om papiret er til det bedre .

Død

Den ultimative Con af plastikkirurgi er , at enkeltpersoner kan dø på grund af traumer og massive blodtab .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------