Position: sygdoms > kræft >

Proceduren til udvinding væske fra hofteleddet efter operationen

   Efter hofte operation er det almindeligt at have væske opbygge omkring leddet . Operation for hofte-eller hofte-udskiftning kirurgi sker typisk på grund bryde hofte eller alvorlig artritis . Væske kan bygge op omkring de fælles efter operationen . For meget væske gør det vanskeligt at bevæge leddet og kan skabe smerte . Den overskydende væske skal fjernes fra den fælles for at lette flytning og healing

dræn

Efter hip-udskiftning kirurgi , kan overskydende væske bygget op omkring hoften . Din læge vil lægge en dræn til din hofte for den første dag eller to efter operationen . Dette er en kontinuerlig dræn , der løber direkte ind i incisionen . Væsken afløb i en sæk og måles af din sygeplejerske jævnligt at kontrollere for output beløb .

Røret vil blive fjernet inden de forlader hospitalet . Da dette er en direkte linje ind i huden , røret og indføringsstedet skal rengøres regelmæssigt for at forebygge infektion . Det dræn og huden på det sted indrejse kontrolleres ofte af din sygeplejerske for tegn på hævelse , rødme , opvarmning af huden og blå mærker .

Needle Aspiration

Hvis væske hober sig op omkring din hofteled efter operationen , kan Deres læge beslutte , at han har brug for at fjerne væsken manuelt . Dette sker typisk ved en procedure, der kaldes en nål aspiration . Denne procedure kræver, at du gå til din læge kontor eller måske har det gjort på sygehuset som en ambulant procedure .

område, der vil have væske trækkes tilbage fra markedet vil blive renset med en antiseptisk . Din læge vil indsætte en bedøvelse i det område, hvor proceduren vil blive udført . Dette gøres med en nål . Du vil føle en kort lille pind og stikkende fornemmelse , når nålen er indsat . En nål og sprøjte bruges til at trække den overskydende væske . Nålen vil blive indsat i den fælles område og væske tilbage i sprøjten . Væsken vil blive sendt ud til laboratoriet for testning .

Efter din stræben , vil din læge rense stedet og kjole det med bandager . Du bør lade bandager på , så længe din læge beder dig om det. Hold området rent og tørt .

Komplikationer

Komplikationer efter en fælles stræben er ikke almindelige . Der er dog komplikationer , der kan opstå blå mærker af hjemmesiden , minimal blødning i Deres fælles og tab af pigment , eller farvning af huden , hvor kanylen blev sprøjtet . De mest alvorlige komplikation til at udvikle er en infektion i leddet, er kendt som septisk arthritis . Informer Deres læge, hvis du får feber , rødme eller hævelse på stedet , eller en stigning i smerte . Din læge vil fortælle dig , hvad medicin du kan tage for smertelindring . Sørg for, at hun kender alle de medikamenter , du i øjeblikket tager for at undgå medicin reaktioner .

Hvis en kortison-type medicin eller binyrebarkhormon sprøjtes ind i leddet, kan der være flere , men ualmindeligt, komplikationer . Den ene er betændelse i leddet . Det sker, når medicin krystalliserer i leddet. Der kan være svind eller atrofi i den fælles så godt. Du kan opleve en stigning i blodsukker eller mulig forværring af din diabetes , eller en stigning i en allerede eksisterende infektion , der ligger et andet sted i din krop .

Hvis du har brug for flere indsprøjtninger af kortikosteroider i det fælles , kan der være andre mulige bivirkninger såsom systemiske reaktioner . Disse kan omfatte vægtøgning , opsvulmede ansigt og krop , og let blå mærker .

Du skal lade din læge besked om ændringer eller nye udviklinger efter din væske aspiration .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------