Position: sygdoms > kræft >

spinal dekompression terapi vs kirurgi

   Spinal dekompression terapi er en ikke-kirurgisk spinal rehabiliteringsprogram , der bruger medicinsk teknologi , der er godkendt af Federal Drug Administration , at strække rygsøjlen og dekomprimere den diskus . Denne terapi har været effektiv i at adskille ryghvirvler fra hinanden , og som følge heraf , i lette rygsmerter . Spinal dekompression kirurgi er en kirurgisk procedure , der bruges til at lindre smerter forårsaget af en klemt nerve

Terapi Fakta

Spinal dekompression terapi indebærer adskillelse af ryghvirvler med henblik på at skabe et vakuum ( eller undertryk ) inde i diskus . Undertryk skaber en sammentrækning af diskusprolaps eller svulmende diskus i indersiden af disken , og dermed flytte den væk fra nerve . Ifølge Americanspinal. com er spinal dekompression terapi anvendes til at lindre smerter fra klemt nerver og er ganske effektiv over fire til seks uger ( typisk periode af behandlingen ) .

Terapi funktioner

Spinal dekompression terapi virker i cyklusser af dekompression og delvis afslapning over en periode på besøg . Patienterne behøver ikke at være disrobed og er udstyret med seler omkring bækken og brystkasse . De ligger ned på et bord med et edb- konsol , og hver behandling tager mellem 20 til 45 minutter , efter Americanspinal. com . Smertelindring ofte bemærket inden for de første par sessioner .

Surgery Fakta

Der er to typer af spinal dekompression kirurgi procedurer , ifølge Dr. Peter Ullrich på Spine-Health. com . Den første kaldes microdiscectomy ( eller microdecompression ) og den anden kaldes lumbal laminektomi ( eller åben dekompression ) . Begge procedurer indebærer fysisk fjernelse af knoglen over nerverodstryk og /eller disk materiale . Dette giver mulighed for nerverodstryk at have mere plads og giver den et bedre miljø for helbredelse .

Surgery funktioner

microdiscectomy er en procedure udføres i tilfælde af en lumbal diskusprolaps disk . I dette tilfælde herniates disken ( den inderste kerne lækker ud) og lægger direkte pres på spinal nerve roden , hvilket medfører smerter, ifølge Dr. Ullrich . Laminektomi , på den anden side er en procedure, udføres for at lindre smerter forårsaget af spinal stenose ( kompression af rygmarven i nakken eller spinal nerve rødder i nederste del af ryggen ) .

Resultater

Spinal dekompression kirurgi er at blive en meget almindelig operation , ifølge fakultetet for medicin ved Imperial College London . Især i tilfælde af lumbale spinal stenose , det giver god ben smertelindring , i første omgang . Dog langsigtede resultater ( af mere end fem år ) og funktion er stadig usikker . Ifølge Americanspinal. com var spinal dekompression terapi succes i behandling af udstående eller diskusprolaps diske over 70 procent af tiden . Som et resultat , anbefales det som den oprindelige fremgangsmåde for mange patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------