Position: sygdoms > kræft >

kosmetisk kirurgi for at fjerne ar

   Før valget af en ar-fjernelse procedure , bør du tage hensyn til alle de fordele og mulige risici . Et kosmetisk kirurg vil undersøge ardannelse og anbefale et behandlingsforløb . Scar revision operationer har til formål at forbedre udseendet af rejst, såvel som deprimeret , ar . Overfladen og misfarvning forårsaget af tidligere operationer og uheld kan blive kosmetisk forbedres ved plastikoperationer

Dermabrasio

Dermaplaning og dermabrasio anvende kontrollerede kirurgiske skrabe til " lakering "de øverste lag af huden . Behandlingen blødgør skarpe kanter findes på huden , og derfor fjerne uregelmæssigheder og give en jævnere udseende . Denne kirurgiske metode forbedrer udseendet af ar efterladt af tidligere procedurer eller ulykker og formindsker rynker omkring følsomme steder , såsom læber . Nogle gange er dermabrasio også anvendes til at fjerne forstadier til kræft hud vækstrater .
Dermaplaning anvendes typisk til behandling af dybe acne ar . Både dermaplaning og dermabrasio kan udføres på hele ansigtet eller mindre områder af huden . Nogle gange er de anvendes i forbindelse med en kemisk peeling , ar revision eller face- lift .

kemisk peeling

Den kemiske skræl er en proces, der omfatter brugen af kemiske løsninger til at fjerne beskadigede lag og glat hud tekstur . Det bruges til flere kosmetiske grunde, herunder blødgøring ansigtet ar , der forhindrer kræft hud vækst og kontrollerende acne . Det er også nyttigt for mennesker med ujævn pigmentering og pletter . Kirurgen bruger phenol , trichloreddikesyre og alphahydroxy syre til at gøre denne procedure , i henhold til Plasticsurgery. org . Formlen er justeret i henhold til hver patients behov .
Kemisk peeling indebærer en vis grad af risiko og usikkerhed . Selvom risikoen kan minimeres , hvis proceduren er udført af en erfaren og kvalificeret plastikkirurg , kan der være infektion eller ardannelse . Nogle kemikalier og syrer kan også føre til forbigående rødme , svie og irritation .

Laser

En laser procedure indebærer anvendelse af en laserstråle til at behandle arret området , ifølge Consumer Guide til Plastic Surgery . Denne fordamper eller fjerner det ydre hudlag og udsætter det inderste lag , der helbreder , og dermed minimere forekomsten af ar .
laser ar-fjernelse procedure er normalt gøres på en ambulant operation center , hospital eller kirurg kontor . Den procedure tager en time og en halv på det mest .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------