Position: sygdoms > kræft >

instruktioner til at udføre ultralyd terapi

   Ultralyd terapi bruger varme til at behandle bløddelsskader . Udførelse af ultralyd behandling begynder med en tryllestav eller sonde , der blidt rører patientens hud . Både puls og løbende ultralyd er effektive , men på forskellige måder , og behandle forskellige skader

Puls og kontinuerlig ultralyd

For det første har terapeuten anvender ultralyd med en tryllestav eller sonde , der rører en patients hud , ved hjælp af ultralyd gel på wand hovedet for at lette overførslen af ultralyd bølger . Terapeutisk ultralyd i frekvensområdet 0,8 til 3,0 MHz .

Både puls og kontinuerlig ultralyd sende højfrekvente lydbølger gennem en patients krop , som vil rejse gennem væv , der forbruges af sener og ledbånd , og Blik off skelet ben .

dog , puls og kontinuerlig ultralyd har forskellige effekter og behandle varieret skader . En terapeut vil bruge puls ultralyd til at drage omsorg for rødme og hævelse ses for eksempel i tendinitis og bursitis . Denne type af ultralyd terapi overførsler vibrationer, som aktiverer cellemembraner , der forårsager hurtigere reparation .

En terapeut vil bruge kontinuerlig ultralyd terapi til at helbrede muskelkramper , smerter og for at lette stramme muskler . Her indberettes lydbølger generere irritation , når de bevæger sig gennem muskelfibre . Dette skaber varme i den forurettede regionen . At køle det, kroppen så eskalerer blodcirkulation til det skadede område , hvor ramper helingsprocessen .

Hvornår afslutte sessionen

Hvis ultralydsbølger skabe for meget varme , vil patienten føle smerte . Patienten bør straks fortælle terapeuten at afslutte behandlingsforløb.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------