Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan tabe sig ved hjælp af et hvidt bånd omkring maven

   Abdominal brug af en " hvid " eller skødet band er en form for overvægtige procedure, der skal hjælpe med vægttab indsats for personer , der ellers er i stand til at tabe sig gennem normale midler . Under proceduren , er et band bundet rundt om en del af maven , kunstigt stramme orglet og lade mindre føde at passere gennem ad gangen . Hvid lap band kirurgi adskiller sig fra gastric bypass i , at maven er stadig brugt i fordøjelsesprocessen , i modsætning til gastrisk bypass , hvor en ny " mave " er skabt ved et kirurgisk vej.
1 .
Opsæt en aftale med din læge for at afgøre , om du er en kandidat til hvid lap band kirurgi . Ifølge oplysninger fra LapBand. com , er den ideelle patient til denne operation en person , der er 100 pounds eller mere overvægtige og ude af stand til at tabe sig gennem en kombination af diæt og motion alene .
2 .

Planlæg din operation at indlede vægttab proces . Selve proceduren tager blot 30 til 60 minutter . Under operationen , kirurgen vil indsætte og vedhæfte en lille justerbar band til din mave , så det ikke acceptere en " normal " mængde af mad. Bandet er aftagelige , så efter dit vægttab er færdig , kan du have den procedure, vendes, hvis du ønsker det .
3 .
Overhold postoperative anbefalinger for optimale resultater . Selvom din kalorieindtag vil være så stærkt begrænset , at vægttab er næsten uundgåeligt , bør du stadig gå ind i en sund kost bestående af frugt , veggies , fuldkorn og magert protein kilder ( kød og mejeriprodukter ) , mens der sigter mod at udøve mindst fire eller flere dage om ugen . Dette vil hastighed langs vægttab proces , og hjælper dig til at lære bedre vaner , så du ikke behøver at bandet når vægten er væk .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------