Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan slippe af interne arvæv

  Intern arvæv opstår , når skade eller sygdom påvirker kroppen. Smerter og betændelse kan præsentere sig selv med indre arvæv , og afhængig af hvor den er placeret , kan begrænse kropsbevægelser . Behandlingsformer er til rådighed for at slippe af og behandle interne arvæv

Du skal bruge: .
vitamin E.


1
få massage i det område, interne arvæv . Terapeutisk massage af en medicinsk massage terapeut bryder arvæv der giver mulighed for bedre blodcirkulation . Bedre blodcirkulation fremmer heling af beskadigede væv reducere smerter og betændelse .
2 .
Tal med din læge om ultralyd terapi . Ultralyd behandling bruger højfrekvente lydbølger til at bryde ud interne arvæv . Behandlingen er non- invasiv og varer 9:55 minutter per session . Session gange og hyppighed afhænger af sværhedsgraden af arvæv .
3 .
Spørg din læge om magnet terapi . Du placerer specielle magneter på din krop , der trækker blod til arvæv . Jern i blodet er tiltrukket af den kraft af magneten . Blodgennemstrømning forbedrer cirkulation og heling af arvæv .
4 .
Tag 400 IE E-vitamin om dagen for at hjælpe med at reparere hud væv . Tal med din læge først , før du starter et dagligt supplement til at sikre, at det ikke interfererer med andre lægemidler , du er på .

gode råd og advarsler


 • Har massage administreres af en medicinsk massage terapeut for at undgå unødig skade på følsomme væv . Drik masser af væske efter massage til at befri din krop af toksiner .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------