Position: sygdoms > kræft >

hvordan man forebygger postoperative infektioner

   Post-operative sårinfektioner er desværre meget almindeligt efter mange typer kirurgi . Faktisk viser statistikken , at 77 % af post -operative dødsfald skyldes sårinfektioner . Heldigvis er der nogle meget enkle ting , du kan gøre for at reducere risikoen for postoperativ infektion

Du skal bruge: .
antibakteriel sæbe
. medicinske forsyninger som anvist af din læge .
antibiotika såfremt det er påkrævet .


1 .
Mange mennesker udvikle infektioner efter en operation , der faktisk er forårsaget af bakterier , de sætter i operationsstuen på deres egen hud . Vi bærer alle et stort antal af bakterier på vores krop hver dag , men de plejer ikke volde os nogen problemer . Når du har en stor kirurgisk sår , men kan disse bakterier komme ind vores krop og gør os syge . For at undgå dette , bade dagligt med antibakteriel sæbe i flere dage før din planlagte operation .
2 .
Anmodning at alle medlemmer af det kirurgiske team skifte til rene krat og bære rene ansigtsmasker og skoovertræk før din operation . Du tror måske, at de ville gøre det alligevel , men de normalt ikke . Hvis din operation er den første operation af dagen , vil alle være i rene tøj . Ellers kan de have slidt det samme tøj gennem flere andre operationer . Hvis din operation er om eftermiddagen , kan de have endog slidt deres outfits ud af bygningen for at gå til frokost eller har en røg . De kunne være lastet med alle mulige bakterier på deres tøj . Før de tager dig ind i den yderste periferi , høfligt anmode om, at alle lagt på rene redskaber .
3 .
Spørg din læge , hvordan du passer på din kirurgiske sår for at forhindre postoperativ infektion . Skal du holde snittet dækkes med en ren bandage ? Skulle du bad med antibakteriel sæbe og vaske området ? Skulle du anvender en antibakteriel salve ?
4 .
Spørg din læge , hvis du skulle tage profylaktisk antibiotika , hvilket betyder, antibiotika beregnet til at forebygge infektion . Profylaktisk antibiotika er ikke altid anbefales , men nogle gange de er hensigtsmæssige. Spørg din læge om det .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------