Position: sygdoms > kræft >

hvad de skal gøre , hvis mit skød band har sneget ?

   En lap band er en justerbar gastrisk band , der er indopereret omkring den øverste del af maven . Bandet fungerer som en oppustelig silikone enhed og bruges til behandling af fedme ved at reducere mængden af mad, maven er i stand til at holde . Skødet band slip er en almindelig komplikation hos patienter , der har gennemgået skødet band kirurgi . Du virkelig har kun ¨¦n mulighed , når skødet band har bevæget sig-kirurgisk indgreb . De vigtigste er at opdage symptomerne tidligt og til at træffe foranstaltninger , der forhindrer din mave i at glide .

Symptomer

Som skødet band skred tendens til at være progressiv , så gør de symptomer , der angiver skød bandet ikke fungerer korrekt . En gled skødet band kan begynde som hvad der synes at være et slemt tilfælde af sure opstød . Du bør være meget opmærksom på dit fordøjelsessystem og nøje overvåge enhver stigning i halsbrand eller sure opstød . Normalt disse symptomer er til stede , før kvalme og opkastning udvikler sig. Hvis du udvikler kvalme og opkastning , bør du besøge din læge . Ifølge Dr. Arturo Rodriguez , kan disse symptomer fremskridt og udvikle sig til pludselig dysfagi . Symptomer på dysfagi omfatte manglende evne til at tygge eller synke noget mad eller spyt .

Procedure

Patienter skal kirurgi til at reparere eller fjerne en diskusprolaps skødet band og burde have det gjort så hurtigt som muligt . Din læge vil udføre en X-ray og barium sluge undersøgelse for at kontrollere , at dit band har sneget . Varigheden af kirurgi afhænger tilstand skød bandet , da det vil være nødvendigt at dissekeres fra maven og fjernet eller genanvendes . Placeringen af din mave, kan det også være nødvendigt at justere og bandet kan være nødvendigt at blive fjernet helt uden en udskiftning , afhængigt af den tilstand af din mave . Dette vil alt skal bestemmes af din kirurg , når han er i stand til at udføre operationen , og vurdere situationen.

Forebyggelse

En gled skødet band kan opstå af flere årsager . En almindelig årsag til overskridelse er kirurgisk fejl eller upassende band placering . Det er meget vigtigt, at du vælger din kirurg omhyggeligt og ikke vender tilbage til en kirurg , hvis du fortsat oplever komplikationer med sit arbejde . Du bør også tjekke for at sikre, skød bandet brugt på maven er af høj kvalitet med lav forekomst af komplikationer . Måske den mest almindelige årsag til skred opstår, når patienter indføre fast føde i deres kost for hurtigt efter operationen . Du bør sikre dig , at du undgår fast føde i mindst 4 uger efter din operation og indføre de nye fødevarer gradvist over tid . Overspisning er en anden almindelig grund til, at du kan opleve komplikationer med dit skød band , så sørg for at du er modererende dine portionsstørrelser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------