Position: sygdoms > kræft >

hofte resurfacing opsving

   Hip resurfacing adskiller sig fra en total hofte udskiftning i , at ingen dele af knæleddet udskiftes . I stedet er et redskab til at omforme fælles og metal proteser er tilføjet for at tillade hip Tilmeld dig for at bevæge sig frit og mindske risikoen for forstyrrelser . Hip resurfacing er mere kompliceret end hofte , hvilket gør genrejsningsprocessen lidt længere

Du skal bruge: .
steril forbinding eller bandage

Procedure

Efter hofte 's kugleleddet . er ændret, er det udjævnet med en metal protese . En ekstra metal protese er monteret på soklen af hofteleddet .

Post-Op

Efter at vågne op efter operationen er afsluttet , vil patienten tilbringe en time i opvågningsstuen som væske drænes fra hoften og en post-operativ X-ray er truffet .

Inddrivelse Længde

Recovery fra en hip resurfacing procedure tager normalt overalt fra seks uger til tre måneder.

Fysioterapi

Patienter , der udfører øvelser anbefales af deres fysioterapeut-såsom at gå, hofte bevægelser og strækker sig-en tendens til at inddrive meget hurtigere , end patienter, der ikke gør.

første år

For det første år efter at være undergivet hofte resurfacing , bør patienterne ikke løbe, hoppe eller gøre nogen stor gennemslagskraft aktiviteter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------