Position: sygdoms > kræft >

brystreduktion at lindre rygsmerter

  

Brystreduktion , kendt som reduktion mammaplasty , er en kirurgisk indgreb for at fjerne overskydende hud , kirtelvæv og fedt fra brysterne . En almindelig medicinsk grund kvinder vælger denne procedure er at lindre kroniske rygsmerter er forbundet med store bryster størrelse , og der er beviser for, at brystreduktion ikke bidrage til at afhjælpe kroniske rygsmerter . Kvinder, der overvejer en brystreduktion , bør rådføre sig med en plastikkirurg for at sætte realistiske forventninger , og for at sikre, at de forstår , hvad proceduren indebærer , herunder mulige risici og komplikationer .

Consult en plastikkirurg

Når man overvejer en brystreduktion , konsultere en kvalificeret plastikkirurg . Bring din medicinske journaler om din rygsmerter spørgsmål og være parat til at beskrive kroniske nakke , ryg og skuldersmerter samt dårlige arbejdsstillinger og begrænset aktivitet .

Check din forsikring

Tjek din forsikring og få nærmere oplysninger om , hvad aspekter af en brystreduktion vil blive dækket . I nogle tilfælde kan mere konservative interventioner , såsom vægttab , støttende bh'er , medicin og fysioterapi , være nødt til at få ordineret forud for at få godkendelse af en kirurgisk procedure . Undersøgelser har dog udført af American Society of Plastic Surgeons viser , at brystreduktion har betydeligt mere indflydelse på ryggen smerter forbundet med store bryster end mindre invasive metoder . Hvis du har dokumenteret historie kroniske rygsmerter , det er gyldigt at overveje og få råd om brystreduktion på noget tidspunkt.

Forventninger og overvejelser

Der er en række forskellige procedurer, der er gjort for brystreduktion , så vær parat til at diskutere med din læge , hvad der er bedst for din situation , og være opmærksom på, at der også er visse risici overveje . Mayo Clinic bemærker , at tab af følelsen i brystvorten , ardannelse og asymmetri i størrelse , form , position og konturerne af brystvorter eller bryster kan forekomme . Også, hvis du planlægger at starte en familie , er det anbefaler, at du vente til efter graviditeten er ikke længere et problem at få en brystreduktion , da amning kan ske og graviditet kan også påvirke resultatet af operationen . Vellykket brystreduktion kan lindre smerter i din øvre ryg, nakke og skuldre , men hvis du ikke er tilfreds med dine resultater , så tal med din kirurg for at overveje, om en anden fremgangsmåde kan være nødvendig for at opnå de bedste resultater.

4 5 6
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------