Position: sygdoms > kræft >

malabsorption & gastric bypass sikkerhed

   Gastric bypass- operation kan hjælpe overvægtige patienter tabe sig og opnå et bedre helbred . En af risiciene ved kirurgi er fejlernæring , efter at patienten begynder at spise en normal kost på grund af ændring i den måde maden passerer igennem fordøjelsessystemet . Mad er trukket direkte ind i tyndtarmen i en gastrisk bypass , hvilket resulterer i mangel på næringsstoffer

Fakta

Den gastrisk bypass- fremgangsmåde skaber malabsorption hos patienter på grund af fordøjelsessystemet ændringer . Patienter kan ikke stole på diæt alene for at få de vitaminer og mineraler , som er tabt under fordøjelsesprocessen .

Identifikation

Gastric-bypass patienter bør gennemgå diagnostisk test for at afgøre, om der er nogen vitamin eller mineral mangler . Læger udføre de test, oftere , hvis symptomer på fejlernæring findes .

Forebyggelse

Vitamintilskud bruges af fedmekirurgi patienter på at levere de vitaminer og mineraler, som ikke absorberes gennem kosten . En multivitamin , der har jern , B-kompleks vitaminer og 1. 000 til 1500 mg calcium bliver en daglig del af gastrisk bypass- patientens liv .

Overvejelser

Det vægttab kirurgi kræver patienter der skal afsættes til en vellykket gennemførelse af proceduren . Patienten er ansvarlig for tidskrævende en sund kost og træffe de anbefalede vitamintilskud .

Betydning

Det vægttab kirurgi er nyttigt for overvægtige patienter, som ikke er i stand til at tabe sig med diæt og motion alene . Multivitaminer blevet en måde af liv for patienterne for resten af deres liv og skal overvejes, inden du vælger gastrisk bypass- operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------