Position: sygdoms > kræft >

hvordan man passer en patient efter hofte pinning kirurgi

   Nogle mennesker er tilbøjelige til at falde på grund af svage muskler , og frakturer ofte opstår let, som et resultat af episoder af forbigående iskæmisk anfald (kortfattet episode af utilstrækkelig blodforsyning til hjernen ) og knogleskørhed . Hoften er et let mål , da det er den fælles , som opbevarer den lårbenet og og er vigtigt i bærer kropsvægt . Hip pinning indebærer anvendelse af stifter til brækkede området for at fremme korrekt hip healing og tilpasning . Pinning også aflaster fra komprimerede nerver og blodkar i det omkringliggende område .

Du skal bruge:
Chair
. Tennisbold .
Seng.
Stol .
Dørkarm .
Broom .
Tæppe eller mat .


1 .
Fortæl sygeplejersken eller lægen , hvis patienten har brug for smertestillende medicin . Postoperative smerter er uundgåelige især i ortopædkirurgi . Med stærke smerter , er patienter ofte får morfin eller analgetika . Før smerterne bliver ulidelige , de ofte får smertestillende medicin og anti-inflammatoriske . En læge vil udføre smerte skala vurderinger til at vurdere graden af smerte og effektiviteten af medicin i behandlingen. Dette kan også hjælpe med at afgøre mulige komplikationer af operationen som kompartment syndrom , infektion og nerve kompression .
2 .
Flyt eller flytte patienten hver to timer efter hofteben er placeret . Patienterne er som regel tilbageholdende med at flytte på grund af den forventede smerte . Flytning mindre eller resterende immobile øger risikoen for nedbrydning af huden , trombedannelse og kompromitteret omsætning i det berørte område . Komplikationer som disse er alvorlige og kan være dødelig . Du kan hjælpe patienten ved at gøre passive vifte af bevægelse øvelser og med patienten gøre aktive øvelser , med lægens tilladelse . Pleje efter en hofte pinning kirurgi bør også inddrage hjælpe patienten udvikle en individualiseret træningsprogram og også lære at bevæge sig uden at forårsage skader .
3 .
Check sårdrænage og måle blodtab . Opererer på et stærkt vaskulariserede område ( område med store blodforsyningen ), udgør en risiko for blødning . Extreme blodtab kan føre til chok og multiorgansvigt og til sidst døden . Brug præcise måleinstrumenter , afgør en sygeplejerske aftrækket fra såret efter operationen . Hvis output er høj , kan intervention være nødvendig for at erstatte det væsketab .
4 .
Give de nødvendige hjælpemidler såsom krykker , rollatorer eller stokke . Tidlig ambulation forbedrer heling og fremmer uafhængighed , også forbedre selvværd og mindske risikoen for at udvikle depression . Patienterne skal lære at bevæge sig ordentligt med hjælpemidler til at reducere forekomsten af skader i forbindelse med deres anvendelse.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------