Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan helbrede hurtigere fra en navlebrok operation

   Ifølge den amerikanske College of Surgeons , tager en brok sted, hvor en lille tåre eller åbning er skabt i musklerne i maven , så en del af tarmene at undslippe . En navlebrok er en brok , der opstår i nærheden af området omkring navlen af maveregionen , hvilket skaber en lille bule i maven , hvor tarmen har presset igennem . Kirurgi er den mest anvendte metode til at korrigere en brok , og du kan forbedre din inddrivelse gennem et par enkle trin
1 .
Rådfør dig med din læge om , hvilken type anæstesi , der vil blive anvendt i netop din operation , anmoder lokalbedøvelse hvis det er muligt . Ifølge oplysninger fra den , som er specifik postoperative smerter Management Group , har brugen af lokalbedøvelse vist sig at reducere den mængde tid, du bliver nødt til at tilbringe i hospitalet sammenlignet med alternative foranstaltninger ( generelle og spinal anæstesi ) . Ud over at forkorte din opsving tid fra operationen , også lokal anæstesi minimerer risikoen for bivirkninger såsom smerte og kvalme .
2 .
Følg lægens råd helt om forbudte og begrænset aktiviteter efter en brok operation . Dette betyder normalt at afholde sig fra intens fysisk aktivitet , tunge løft , og de fleste former for motion . Forbedring af din nyttiggørelse fra brok operation betyder at placere dit ego på hylden for øjeblikket , så man undgår fristelsen til at haste tilbage til gymnastik det andet du føler tilbage til normal .
3 .
Følg en sund kost til at forbedre inddrivelsen resultater fra brok kirurgi . Efter operationen , vil din krop have øget ernæringsmæssige krav til lette healing procedure . Vær sikker på at forbruge masser af friske , naturlige fødevarer, såsom frugt , grøntsager , korn , og magert protein for at give din krop med de byggesten , at det kræver at effektuere en fuldstændig genopretning i mindst mulig tid . Til formål at forbruge fem eller seks små måltider jævnt fordelt over hele dagen , hver indeholder en frugt eller grøntsag , kornet, og en proteinkilde ( fra kød eller mælkeprodukter ) for at forbedre din evne til at komme sig over navlebrok operation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------