Position: sygdoms > kræft >

hvordan man kan finde de bedste plastikkirurg i nærheden af dig

   Grundene til folk forfølger plastikkirurgi varierer , men de oftest nævnte årsag er at styrke ens selvtillid . Folk kan ty til plastikkirurgi i et forsøg på at rette op på nogle fejl , de er født med , såsom en stor næse eller små bryster . De kan også blot ønsker at forbedre deres generelle udseende eller vende aldringsprocessen så meget som muligt . Hvis du overvejer plastikkirurgi , vil denne artikel hjælpe dig med at finde de mest kvalificerede plastik kirurg i nærheden af dig

Du skal bruge: .
Læge og /eller ven henvisning .
Internetadgang .


1 .
HENVISNINGSSYSTEMET
Spørg din kosmetolog eller familie læge til at henvise dig til en god plastik kirurg i dit område . Vælg et par , du er blevet henvist til af folk du allerede kender , fandt dem, du søger online osv. , og planlægge en samtale /konsultation med dem . Det er vigtigt, at du føler dig tryg med din kirurg før påbegyndelse med proceduren .
2 .
CHECK din kirurg legitimationsoplysninger
Du vil have din plastikkirurg for at være " bord-certificeret " ; , hvilket betyder, at han eller hun skal være certificeret af American Board of Plastic Surgery , med andre ord uddannet til at udføre en bred vifte af plast -og rekonstruktionskirurgi procedurer . For at blive certificeret som animalske biprodukter , skal en læge have mindst fem års godkendt kirurgisk uddannelse , en opholdstilladelse i plastikkirurgi og hospital privilegier til at udføre den procedure, du er interesseret i at få , selv om det kan foregå på kirurgens eget kontor . Derudover skal du sørge for din læge er tilknyttet mindst én medicinske samfund som det amerikanske Society of Plastic Surgeons , og har udført mindst 600 kirurgiske procedurer .
Besøg http://www. boardcertifiedplasticsurgeon . dk /credentials_meaning. html at finde en Board Certified plastik kirurg for Kosmetisk og rekonstruktiv kirurgi er opført af staten .
3 .
disciplinære eller fejlbehandling SKØN
Sørg for at din plastik kirurg har ingen tidligere eller verserende disciplinære eller fejlbehandling retssager /domme mod ham /hende . Den bedste måde at kontrollere , er at besøge din tilstand 's medicinske bestyrelse . For at finde din tilstand 's medicinske bord online kopiere og indsætte følgende adresse i din webbrowser http://www. mdnationwide . org /choose_a_doctor. htm eller klik på linket i slutningen af denne artikel .
4 .
INTERVIEW
Når du interviewer en plastikkirurg sørg for at stille vanskelige spørgsmål om kirurgen og din procedure . Må ikke være bange eller intimideret , efter at alle du er den ene overvejer kirurgi og betale alle de gebyrer . Hvis lægen ikke vil tålmodigt og fuldstændigt besvare alle dine spørgsmål , skal du blot krydse ham /hende fra din liste og gå videre til den næste . Spørg kirurgen til at sætte dig i kontakt med andre patienter , der har haft din samme procedure gjort, og tale med dem om deres erfaringer .
5 .
Før Efter Billeder
Sørg for at tjekke ud før og efter billeder af de kirurgiske procedurer lægen har udført . Jo mere de har at vise dig , jo bedre .
Ud over at lide din kirurg 's arbejde , så sørg for du kan lide ham /hende personligt , og føler at du har opbygget en god bølgelængde med dem .
Good Luck !
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------