Position: sygdoms > kræft >

hvordan man får det bedste næse job

  Få det bedste næse job mulige tager nogle omhyggelig forskning og forberedelse . Efter alt , er beslutningen om at gennemgå næsekorrektion en alvorlig , og planlægningen du gør , og valg, du foretager på forhånd kan gøre forskellen mellem en rent farbar næse job ( eller værre ) og næsen , du altid har drømt om !
1 .
Har masser af forskning .
Når det kommer til at vælge en næsekorrektion kirurg , jo mere forskning du gør i forvejen, har bedre dine odds er for at ende op med kirurgi resultater , du søger . En måde at forskning mange kirurger på et tidspunkt er gennem en af de mange plastik kirurg databaser online ( f. eks YourPlasticSurgeryGuide. com eller FindCosmeticSurgeons. com ) . Kig på kirurgernes tidligere arbejde , og tale med deres tidligere kunder , hvis det overhovedet er muligt .
2 .
har realistiske forventninger .
at få den bedste næse job , skal du også forstå, hvad der er realistisk for netop din situation . En god plastik kirurg vil tage hensyn til dine ansigtstræk , huden på næsen , og andre elementer , herunder hvad du gerne vil forandret og derefter arbejde sammen med dig at formulere det plan, der vil være bedst for dig .
3 .
Rådfør dig med dit forsikringsselskab .
Fordi næsekorrektion er en kosmetisk kirurgi , er forsikringen ikke dækker typisk omkostningerne . Undtagelsen er dog, hvis næsekorrektion udføres, for at rette en stor deformitet , reparere en nylig skade , eller til at forbedre næsens funktion . Tjek med din forsikring udbyder , og også være sikker på at finde ud af, hvilke komponenter i kirurgi og hospitalsophold er dækket ( hvis nogen ) . Omkostningerne ved en næse job kan variere fra $ 3000-12,000 , så hvis din forsikring vil spare dig for at skulle betale selv en brøkdel af de penge ud af lommen , vil det være godt værd at bruge tid til at checke ind på dine muligheder grundigt !

4 .
omhyggeligt følge postoperative instruktioner .
For at sikre den bedste næse job , være særligt omhyggelig i følgende lægens postoperative instruktioner . Typisk , vil han have dig til at undgå ting som svømning , pudset næse , anstrengende motion , tunge tygge , bred ansigtsudtryk , eller hvile dine briller på næsen , for en bestemt periode . Han vil også planlægge hyppig opfølgning udnævnelser til at overvåge udviklingen af din opsving . Alle de postoperative regler kan virke trættende og uendelig-især fordi du vil sandsynligvis blive forslået og hævet et stykke tid, og kan ikke se den endelige, helbredte resultater af proceduren for mange måneder , men dette sidste skridt vil beskytte alle de indsats du har lagt frem hidtil , og medvirke til at sikre din bedste næse job . : )

gode råd og advarsler


 • Som med alle kosmetiske procedure , er det klogt at bruge tid før din næsekorrektion virkelig tænke over din motivation bag søger det . Der er absolut intet galt med at ville ændre en del af dit udseende , men sørg for at du ikke har urealistiske forventninger eller underliggende problemer , der vil forblive " løs " af næse job .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------