Position: sygdoms > kræft >

bivirkninger af keratoplasty

   Keratoplasty er et medicinsk udtryk , der refererer til en hornhinde transplantation . Ifølge den Eye Bank Association of America 2008 statistiske rapport mere end 40. 000 hornhindetransplantationer udføres hvert år i USA , og alle transplantationen operationer den hornhindetransplantation er den mest rutine og vellykket. Bivirkninger af keratoplasty kan afstødning , infektion ( endophthalmitis ) , vision udsving , glaukom og blødning

afstødning

En mulig bivirkning ved keratoplasty er afstødning . Afstødning opstår, når kroppen afviser de donerede og transplanterede hornhinde . Symptomer, som din krop har afvist hornhinden kan være rødme af øjet , og en ekstrem følsomhed over for lys og smerte . Tegn på afstødning kan forekomme alt fra en måned til flere år efter transplantationen operationen . Keratoplasty kan gentages , når transplantationen er afvist .

Infektion

Benævnt endophthalmitis i den medicinske verden , er en mulig bivirkning ved keratoplasty en infektion i øjet . Infektion efter keratoplasty kan skyldes forkert helbredelse eller en komplikation i forbindelse med transplantation , selv om området omkring øjet er helt steriliseret dagen for kirurgi og ansigtet er dækket med sterile forhæng . På trods af disse foranstaltninger til at holde det kirurgiske område rent , stadig infektioner kan forekomme.

Vision Svingninger

Efter keratoplasty din vision vil blive fattige , og derefter svinge i op til tre måneder. Derfor læger typisk vente indtil denne periode er overstået at fjerne suturerne fra øjnene . Ikke før visionen har nået en konstant og suturerne er fjernet , kan den enkelte gives en recept på briller eller kontaktlinser .

Lejlighedsvis resultatet af keratoplasty kan ikke ske yderligere vision ydelser.

Glaukom

Glaukom er en potentiel bivirkning af keratoplasty . Glaukom er en ophobning af trykket i øjet , der kan forårsage en fuldstændig tab af synet . Keratoplasty øger chancerne for pres oprustning under den kirurgiske procedure , der kan føre til grøn stær .

Blødning og Smerte

Efter keratoplasty blodkarrene kan lække , hvilket ville resultere i blødning fra øjne . I disse tilfælde sidder oprejst vil tilskynde blodet til at bundfælde sig.

Smerter efter keratoplasty er en almindelig bivirkning oftentimes grund til tørre øjne . Patienter normalt føler smerte og ubehag , når de flytter øjet på alle i flere uger efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------