Position: sygdoms > kræft >

sikkerheden ved brystimplantater af silikone

   Brystimplantater af silikone blev forbudt i USA i 1992 efter rapporter om hjernen, nervesystemet og bindevæv i forbindelse med lækage af implantater . I 2006 , efter mere end et årti undersøgelser FDA re-godkendt brug af silikone gel-fyldte implantater

FDA Inspektion

Den produktionsfaciliteter i Allergan og Mentor , de to selskaber , der producerer silikone brystimplantater , er blevet inspiceret af FDA for at sikre , at de har godkendt fremstillingspraksis.

Overvågning Modtagere

For at sikre sikkerheden af brystimplantater af silikone , FDA kræver fabrikanterne til at foretage løbende undersøgelser på nogle kvinder, der har modtaget deres implantater .

Potentiale for Bristning

Der er en risiko af brud med alle implantater , men i tilfælde af silikoneimplantater , ofte kvinden ikke vide , at implantatet har bristede . Regelmæssig MR screeninger er nødvendige for levetid implantater at afgøre , om en tavs brud har fundet sted. Disse er normalt ikke omfattet af en sygeforsikring plan .

Sundhedsrisici

Der er ingen beviser for, at udsivning af silikoneimplantater forårsager autoimmune sygdomme , men det kan medføre en hård kapsel til at danne omkring brystimplantat , fordrejende form af brystet og forårsager smerte og ubehag .

Kandidater

FDA giver brystimplantater af silikone for kvinder i alderen 22 og ældre til at tillade tid til brystvæv at nå frem til fuld udvikling og for at give kvinden at nå modenhed er nødvendige for at træffe en informeret beslutning om risici og løbende omkostninger af implantater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------