Position: sygdoms > kræft >

pre - kirurgiske kost for skødet band

   Beslutningen om at have en lap band kirurgi er et skridt i retning af at ændre dine spisevaner og komme tilbage til et godt helbred . Operationen vil minimere størrelsen på din mave , så du er tilfreds med mindre mad . To uger før din operation , skal du begynde at gøre disse ændringer i din kost med pre- op kost for en lap band kirurgi

Du skal bruge: .
behageligt tøj
En udpeget chauffør .
Sports-bh .
Personlig pleje poster .

Øget Protein

Den kost , at du skal forbruge , før skødet band kirurgi bør indeholde mere protein end en typisk velafbalanceret kost . Den ekstra protein vil hjælpe din krop restituere sig efter den omgang bandet kirurgi . En typisk mængden af protein i en lap band præoperativ kost er mellem 70 og 120 gram om dagen .
Spørg din læge om tilskud med protein for at sikre, at du får den nødvendige beløb før operationen . Proteintilskud pulver kan ordineres til at øge din protein og formindske størrelsen af leveren . Operationen skal måske udsættes , hvis test viser leveren er for stor .

Foods skal undgås

Stærkt forarbejdede fødevarer lavet med hvidt mel og raffineret sukker er fjernet på denne diæt . Holde sig væk fra stegte fødevarer og dem, der indeholder høje niveauer af mættet fedt . Rødt kød er fint på den diæt , men du bør begrænse mængden for at undgå fedt . Vælg magert proteinkilder som fisk og kylling uden skind .
Vælg komplekse kulhydrater fra frugt og grøntsager i stedet for brød og pasta . Din madplan vil være begrænset i de to uger før operation, men det er en sund måde at kick off din nye livsstil .

Fedtfattigt

Lægen vil anbefale en fedtfattig kost før operationen samt . Vælg lavt fedtindhold muligheder i mælk og yoghurt . Undgå smør og mættet fedt , og vælg sundere fedtkilder . Den kost skal være fedtfattig , men du behøver kræver nogle fedt i din kostplan for et godt helbred . Gode sunde kilder til fedt omfatter nødder , oliven olie , fede fisk og rapsolie .
Lægen vil anbefale en restriktiv fedtfattig kost før din operation for at sikre, at din lever er mindre fedt , og at nogle af fedtet er tabt omkring maven . En sund kost før skødet band procedure vil også hjælpe dig med at inddrive hurtigere efter operationen . Du måske ønsker at binge på nogle af dine foretrukne fristelser før operationen , men jo før du går i gang på din nye kost , jo hurtigere vil du begynde at tabe sig.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------