Position: sygdoms > kræft >

kan du have en MRI efter en hofte udskiftning ?

   Magnetisk resonans ( MR) er en test , som hjælper læger diagnosticere og behandle en række betingelser . Du kan have en MRI efter at have modtaget en hofte udskiftning , så længe MR ikke er fokus på området nær hip implantatet . De materialer , der anvendes til hofte udskiftninger er lavet af metal , som vil forvride billedet af MRI

Hip erstatning Surgery

Hip udskiftning kirurgi indebærer fjernelse af beskadigede brusk og knogler , renovering bækken stikket og udskiftning af bolden eller lårben . Hip udskiftning materialer består af krom kobolt , polyethylen plast , titanium legering og muligvis keramik , som alle kan påvirke billedet af en MR-scanning .

MR Scanner

MR -scanninger bruge stærke magneter og radiobølger til at tage noninvasive billeder af din krop . Et MR -scanning kan producere en overflod af billeder , som kan gemmes på en computer eller udskrives på film .

Risiko

Patienter som har pacemakere , metal implantater eller metal chips i øjet regionen kan ikke scannes med en MRI fordi magnet , der bruges i MRI procedure kan flytte metal , der er beliggende inden for disse områder af kroppen .

Fakta

Ifølge National Institutes of Health , kan en MR-scanning medvirke til at afdække årsagerne til fejlslagne hofte udskiftning procedurer .

Tip

Før har nogen form for scanning eller eksamen , der indebærer stråling eller magnetiske scanninger bør du altid afsløre forudgående praksis eller eksisterende medicinske tilstande først .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------